Sigtekorn til jagtgevær – Redring Sight

redring sight på jagtgevær

Redring Sight

Jeg havde fornøjelsen af at se og prøve Redring Sight sigtet til skydning efter lerduer tidligere i dag. Redring sigtet er jf. producenten det første og eneste sigtemiddel der findes til jagtgeværer og det forventes at komme på markedet i Danmark om 2 til 3 måneder.

Redring er et sigtemiddel som kan monteres på over og under eller halvautomatiske jagtgeværer, men ikke på side-by-side. Så snart det er monteret er det klar til jagt, der skal ikke foretage kalibrering eller indskydning af sigtet.
Redring sigtet er nemt at montere og skal blot fastspændes på sigteskinnen indtil der ikke længer er luft mellem Redring sigtet og sigteskinnen.

Redring sigtet er for-indskudt på 20 meters afstand. Skyder du på længere afstande til vildt der kommer som spids eller fra siden, skal der korrigeres ved at holde foran. Ved bagskud på længere end 20 meter er Redring sigtet  fortsat indskudt fra fabrikken.

Sådan fungerer Redring Sight

Det fungerer ved at målet (vildt, lerduer) blot holdes indenfor den røde ring, som indikere haglsværmen ved 20 meter, og derefter afgives skuddet. Ved forbi’er har du endvidere den fordel at sigtet hjælper med til at give en bedre ide, om skuddet sad under, over eller bagved og på den måde kan sigtet hjælpe til at korrigere efterfølgende skud og formegentelig være med til at mindske antallet af anskydninger.

Redring sigtemiddel på jagtgevær

Glasset der sigtes igennem justere sig selv til omgivelsernes lysniveau uden at den røde ring justere sig. Den fremstår altid klart i glasset.

Jeg skød 10 skud efter lerduer og ramte alle lerduer. Normalt misser jeg en eller to lerduer. Omstillingen fra normal sigte vha. sigteskinnen til sigte med Redring var hel problemfri, hvilket overraskede mig en del. Det virkede naturligt allerede fra det første skud.

Tekniske data

Batteri: AAAA 1.5V
Vægt: 130 g og 242 g incl. beslag
Længde: 134 mm incl. beslag
Bredde: 44 mm
Højde: 45,7 mm, hvoraf 33,6 er over løbet
Materiale: Anodisere aluminium (huset) og stål (beslag)

Redring sigtet har en vejledende udsalgspris på ca. 5.000 kr.

Redring sigtet

Syntes du godt om indholdet på denne side, så hjælp os ved at skrive en kommentar eller hent vores RSS feed hvor du kan få besked hver gang vi udgiver nyt indhold.
Kommentarer
 1. Jesper
  • Jan Locher
 2. Torben Christiansen
 3. Gert Grenå
  • Christian
 4. Knud-Erik Gade Mikkelsen
 5. Jørgen Poulsen
 6. Ruthie Copeland
 7. morten
Log ind med
Log ind med

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *