Register
A password will be e-mailed to you.

Ingredienser

  • 1 hel fasan
  • 1,5 løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 fasan hjerte
  • 1 fasan lever
  • passende mængde rødvin
  • smør
  • 2 tomater
  • timian
  • salt
  • pepper
  • bacon
  • 1 ½ hønse boullion

Fremgangsmåde

Brun fasanen på panden i rigeligt smør når du selv syntes den er fin brun pakker du den ind i bacon og ligger den i et ildfast fad timian mens den er i ovnen begynder du med sovsen du starter med at lave en hønse boullion hæld smøren som du brugte til at stege fasanen i en kasserolle tilsæt hønse boullionen, hvidløgen og de flåede tomater. hæld rødvin i og lav en jævning lad det simre indtil fasanen er færdig  smag til med salt og pepper og timian

Rigtig god fornøjelse

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj