Forum-svar oprettet

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11044
  Birgitte
  3 Indlæg

  Hej Michael,

  Mange tak for din venlighed, som jeg desværre må takke meget pænt nej til. Jeg sætter meget stor pris på din hjælp og alle de gode informationer i alle deler med mig.

  Men jeg har det fortsat svært (omend meget mere afklaret) omkring at han skal til at anvende våben og jeg vil gerne have ham sikkert igennem jagttegnet og vide han kan behandle våbenet rigtugt, inden jeg sender ham på skydebanen, men endnu engang mange tak for din hjælpsomhed.

  Til jeres orientering, har jeg talt med ham om det at tage jagttegn og jeg fortalte ham, at jeg gerne ville hjælpe ham med at læse på det så jeg også kunne se, hvad jagttegn er for noget.

  Han blev utrolig glad og stolt.

  Jeg tror ikke det var gået så “smertefrit” uden jeres gode råd.

  Mange hilsner og god jul

  Birgitte

  #11041
  Birgitte
  3 Indlæg

  Hej alle sammen,

  Tusind tak for jeres konstruktive tilbagemelding. Jeg må indrømme jeg er blevet lidt mere rolig efter at have læst jeres indlæg, tak for det.Jeg har besluttet at tage en snak med min søn, hvor jeg vil bakke ham op om hans beslutning.
  Sannehkarlsen:Du har en god pointe at han får mulighed for at komme ud i naturen og være aktiv fremfor at spille så meget computer Syntes nu ikke han spiller hele tiden, men der går meget tid med computeren.God ide at gennemgå jagtmaterialet med ham, så bliver jeg selv klogere på hvad det er han skal igennem.Har du selv børn der går på jagt?
  Cawani:Tak for din egen erfaring med, hvor vigtigt det var for dig, at dine forældre støttede op om din beslutning med jagttegn.
  Birgitte

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)