• Tak for jeres svar.

  Min ide var at beskære omkring stigerne, så jeg får et ordentlig udsyn, dernæst ville jeg fælde lidt hist og pist i remisserne så de blev mere åbne. Bunden er meget tæt og der er ikke rigtig lys inde i remisserne.
  Men godt det ikke støjer og genere råvildtet.

  Prøver at smide en sliksten op og får fat på en tønde eller to, som…[Læs mere]

 • Hej David

  Du skal være meget opmærksom på skudafstandene til gæs og ikke komme ud over de maksimale 25 meter. Dog meget gerne på kortere afstande, idet gæs er ufattelig skudstærke.

  Jeg anvender selv haglstørrelse nr. 1 og 2, og andre skyder gæs med haglstørrelse 3. Jeg ville ikke selv skyde med mindre end 2. Derudover skal du være opmærksom…[Læs mere]

 • Huntingdk svarede til emnet i forummet Huntingdk 11 år, 7 måneder siden

  Hej Lasse,

  Det bliver lidt svært (afhængig af hvilken størrelse hund du har) at få plads til den i en blind. Du kan overveje at lade hunden være i bilen. Den vil jo stadig være med jagt, selvom den ligger i bilen omend du kan være tvunget til at hente den midt et gåsetræk.

  God fornøjelse med opstillingen som ikke ser dum ud. Jeg anvende s…[Læs mere]

 • Hej Nørby,

  Tak for din tilbagemelding, som virkelig har givet mig en ide til, hvordan jeg skal komme videre og ikke mindst, hvad og hvilke ting jeg skal være opmærksom på inden jeg bestiller en jagtrejse.

  Jeg tror jeg vil se lidt mere på et fastpris arrangement i Polen.

  Mvh.
  Ole

 • Huntingdk svarede til emnet i forummet Huntingdk 11 år, 11 måneder siden

  Der kunne etableres et forum/samarbejde bestående af lokale jægere i Sønderjylland samt syd for grænsen i Tyskland, som i fællesskab kunne holde jagter, udveksle erfaringer, etc. med fokus på mårhunden og dens krydsning af den dansk/tyske grænse.

  Det må formodes dette på sigt vil kunne begrænse tilstrømningen af nye mårhunde i takt med at vi i…[Læs mere]

 • Hej Rasmus,

  Jeg har ikke prøvet gåsejagt i sverige, men i Danmark og det er en stor oplevelse. Så jeg kender desværre ikke selskabet, men deres hjemmeside ser fin ud.
  Jeg følger tråden og ser om man skal over turen Gåsejagt i Sverige.

 • Huntingdk svarede til emnet i forummet Huntingdk 12 år siden

  Et andet vigtigt punkt at tilføje til huskelisten, er indskydning, prøveskydning eller kontrol skydning af at jagtriflen/kikkertsigte fortsat rammer præcis. Trådkorset kan have forskubbet sig, riffelpipen kan være slået lidt ud pga. temperatur eller du har måske valgt en anden type ammunition end sidste år.

  Du kan med fordel træne med fuldkarp…[Læs mere]

 • Huntingdk svarede til emnet i forummet Huntingdk 12 år, 1 måned siden

  Hej,

  Skov og Naturstyrelsen (måske Naturstyrelsen i dag?) kunne oprette en portal hvor alle jægere og ungjægere kunne få mulighed for at tilmelde sig og derigennem komme på jagt/reguleringsjagt i offentlige skove og arealer i hele landet.

  Dette skal naturligvis foregå under kontrollerede forhold.

  Det behøves så ikke kun gælde jagt på mårhunden…[Læs mere]

 • Huntingdk svarede til emnet i forummet Huntingdk 12 år, 1 måned siden

  Hej Michael,

  Jeg mener ikke våben erhvervet/eller du var i besiddelse af før d. 10. febraur 2000 skal anmeldes mens glatløbede jagtvåben erhvervet efter denne dato skal anmeldes til politiet.

  Derudover glæder meldepligten til politiet, som Niels nævner, med 8 dage begyndende fra erhvervelses dagen.

 • Hej Nikolaj,

  Tak for henvisningen. En meget interessant historie om drivjagt i Polen og jeg vil bestemt tage kontakt til jagtrejseselskabet for at høre nærmere om muligheder og priser.

  /Ole

 • Huntingdk svarede til emnet i forummet Huntingdk 12 år, 2 måneder siden

  God side du har lavet. Den skal nok blive god med flere jagtbutikker. Du er nu som en af mine favoritter.