• BrianTol sagde

  Hej jægere,

  bemærkede lige nyheden om den nye jagtprøve og krav http://jaegernesmagasin.dk/artikler/bredere-viden-skydeprove-jagtproven-2014

  Ville egentlig godt have taget mit jagttegn inden der – er der nogen der har erfaringer og/eller kan anbefale noget intensivt kursus på Sjælland så jeg kan få det taget på kort tid?

  v…

  [Læs mere]

 • Hej Frederik,

  Jeg ville delvis følge det råd Anders kommer, nemlig at tage ned til din lokale våbensmed og få ham til at tjekke, alternativt trykprøve, geværet. Våbensmeden kan helt sikkert hjælpe dig. Er det ikke egnet til jagt, så følg Anders’s råd og ind i skabet med det :-)

 • Høbjerghus:

  Fedt med henvisning til relevante hundebøger, tak for det. Det er dejligt at høre godt om F1 hunden fra en som har en anden hunderace. Flere jeg har talt med fremhæver kun deres egen hunderace, hvilket som regel ikke giver et nuanceret billede af hundetræning og at anskaffe sig en hvalp.

  Jeg er lidt i tvivl om, hvad klik…[Læs mere]

 • Hej Thomas,

  Mange tak for dit svar

  Inderst inde var jeg nok klar over at træningen tager længere tid end det ene år jeg forventet, men det er rigtig godt at få det bekræftet. Jeg var nok ikke forberedt på, at træningen skulle foregå gennem hele dens liv. Havde mere en naiv forestilling om at når hunden kunne det, så var det bare det.

  Dej…[Læs mere]