• Hvis du skulle vælge, ville du så helst leve i et bur, og dø i et bur under en gasning?

  Eller blive lukket ud i naturen og få chancen for at overleve?

  Jeg ved godt hvad jeg ville vælge.

  Dermed er det ikke sagt at jeg syntes det er 100% i orden hvis det forholder sig sådant som du skriver.

  Jeg læser det sådan her:

  Når jægerne er sat af på pos…[Læs mere]

 • Sneppen er jo det stykke vildt som ligger øverst i hierakiet, og derfor er det ikke noget man skyder som det var fasaner.
  Dog er det relativt normalt at skyde en sneppe, tvivler på at selv en gennemsnitlig aktiv jæger skyder en sneppe hvert år.

  De to sidste sæsoner har jeg været meget aktivt, men har ikke skudt en endnu. Dog haft 3-4 chanc…[Læs mere]

 • Det jeg skrev kom til at se lidt rodet ud af en eller anden grund. Måske kan en administrator rette det, jeg skrev det samme inde på facebook, men der er det lidt nemmere at læse.

 • En halvautomat er et jagtvåben som primært bliver brugt til hav/pram/fjord jagt, altså kort sagt steder hvor udstyret får flere “høvl” end hvis man står på en stille post i en skov.

  Fordelen ved en halv automat er at den er nem at genlade når man ligge i en lille pram. Hvis man skulle gøre det med en O/U eller S/S, ville det være problemat…[Læs mere]

 • Mads Filholm svarede til emnet i forummet Mads Filholm 8 år, 3 måneder siden

  Ja så skal det også lige siges at fjæssinger er gifte, men de smager knaldhamrende godt !! – Så husk det inden i sætter fingrene i dem, er selv blevet stukket en gang, det er ret smerte fuldt.

 • Mads Filholm svarede til emnet i forummet Mads Filholm 8 år, 3 måneder siden

  Jeg har købt en harpun selv her i vinters, ja måske ikke optimalt tidspunkt. Men har prøvet den i en svømmehal (Jeg var selvfølgelig den eneste der var i vandet) Og ja, de har en overraskende rækkevidde! Men det er halv svært at ramme noget syntes jeg !
  Jeg skal ud og prøve min til sommer hvor jeg vil prøve med fladfisk og fjæsinger til at starte…[Læs mere]