• Hej Jensen,

  Jeg har ikke kendskab til lokkemidlerne fra Wildseeds, men generelt er jeg skepsis overfor sådanne slags tiltag. En gang almindelig vildpleje, anstandsjagt og selvfølgelig held ved hvad man er.

  Hvis du skulle finde på at prøve det, så hører jeg gerne om “det var penge ud af lommen” eller en succes baseret på almindelig jagtheld

  God aften.

 • Morten Nielsen svarede til emnet Snepper i forummet Jagt i Danmark 10 år siden

  Hej Jensen,

  Det viser jo selvfølgelig lidt om denne spændende fugl. Jeg havde nok troet at det var noget mere almindeligt at der lå snepper på paraden, specielt når/hvis de letter hvert år, men det gør selvfølgelig også fuglen det mere speciel.

  De “ældre” jægere taler i hvert fald om den som noget specielt.

  Mon ikke min chance også en dag byde…[Læs mere]

 • Hej Frederik,

  Tillykke med sneppen, det var rigtig flot Fantastik det var den først sneppe du så og samtidig den første du skød, det tror jeg er lidt unik.

  Tak for tilbagemeldingen.

  Andre der har erfaringer de vil dele med mig?

 • tak for hjælpen

 • Jeg søgte her på siden og fandt en god beskrivelse:

  Jagtkonsortie

  Men det er et fællesskab, hvor flere jægere går sammen om at leje et jagtareal, da priserne for typisk er for store til at en mand/kvinde kan leje hele jagten alene.

 • Hej fotograf,

  Jeg har søgt lidt på nettet på dit forslag til et 300 mm objektiv samt rå format og som jeg kan se det, skal jeg op i den kategori som hedder spejlrefleks, er det rigtigt?

  Prisen for et spejlrefleks er lidt over mit budget og sådan et kamera, kræver vel også lidt viden omkring det at tage billeder?

  Jeg har intet kendskab til bi…[Læs mere]

 • Det er kun dejligt at de forskellige organisationer kan arbejde sammen. Jeg specielt DOF som godt kan et lidt anti jagt synspunkt, men på den anden side, så vil mårhunden jo også skade/æde mange af deres fuglevenner.

 • Hej alle,

  Mange tak for de gode forslag til valg af kamera og jeres begrundserl, det gør det noget nemmere at søge videre på de modeller i beskriver.

  Godt nytår

 • Hej Lars,

  Reglerne er i dag lidt strikse for at tage hund med ind i Sverige, men de ændres fra 1. januar 2012 og bliver mere lempelige. Kravet om rabiesantistoftitertest og ormekur falder bort.

  Det vil sige, at hunde, som skal til Sverige fra 1. januar 2012, skal leve op til følgende krav:

  Gyldig id-mærkning
  Gyldig rabiesvaccination – Obs, vær…[Læs mere]

 • Hej Morten,

  Jeg er lidt nysgerrig for at høre, hvad forretningen siger. Så du må meget gerne fortælle lidt om det herinde.

  Tak.

 • Hej Morten,

  Sikke en kedelig hændelse.
  Har du talt med dit forsikringsforselskab? Det kan være at skaden på geværet er dækket af din indboforsikring. Et forsøg værd.

  Jeg tænker at den der holder remmen er en vedligeholdelses ting og dermed burde du selv have været opmærksom på, om den sad løs, var ved at knække etc.

  /Morten

 • Spørgsmålet er som om det bliver bedre, set med jæger, fisker og fritidsmenneske synet, det er svært at læse ud af hans udtalelser. Men det kan da dårligt blive værre tænker jeg…

 • Morten Nielsen svarede til emnet i forummet Morten Nielsen 11 år siden

  Hej Rune,

  Tak for tippet, den må jeg hellere tjekke ud. Lidt smartere end tekstTV :)