Harerisotto

Hovedret til 4 personer 1 harekølle 250gr risottoris (Carnaroli) 100gr parmasanost 1 skalotteløg 2 dl hvidvin eller tør vermouth 1 løg 2 gulerødder 1 kvist timian 2 fed hvidløg 2...

Arancini med hare

Denne ret kan i princippet laves med hvilken som helst type risotto, men denne er baseret på rester fra harerisottoen. Forret til 4 personer En rest af risotto Rasp 1 æg Olie til friturestegning ...

Edderfugl med kartoffelmos og løgsauce

Hovedret til 2 personer Ingredienser 2 stk Ederfuglebrystfileter 500 gram Kartofler 3 store løg 1/4L fløde 100 gram smør Fremgangsmåde Kartoflerne koges til de godt møre, og moses med en k...

Rilette af canadagås

Ingredienser (Appetizer/hors d'oeuvre til 6-8 personer) 400 gr brystfilet af Canadagås (ca. 2 stk) 1 L ande- eller gåsefedt Salt Sukker Hvidløg Timian 3-4 spsk portvin 4-5 skiver rugbr...