• Hej Bent
  Jeg har haft to hanhund en en tysk korthåret en ruhåret hønsehund, og to tæve en blanding flere forskægile jagt hunde og vor nuværende en weimaraner krydset med ruhåret Den site er en find blanding som er 5 år i dag 27/10.
  Har ikke kunne mærke forskel på om det er han eller tæver , ud over løbtiden.
  Min næste hund bliver 100 % en Wei…[Læs mere]

 • Jeg har kun være på vildsvinjagt en gang og det var her i danmark 17 km fra Kalundborg, en so var brug ud og der var skudt på dem med jagtgevær med 7 og 5 halv. jeg bliv sendt hjem efter min riffel en 222, jeg skød den lige i øregangen med en noler kugle, på ca 45 m og dem fladt om i knælet.

 • Jeg ville nok tage den lidt med ro så jeg ikke glemmer nået
  -jagtriffel
  -ammunition til riffel
  -jagtøj/ og skifte tøj
  -våbenpas
  -mit pas

  Da det er vildsvinjagt, ville jeg ikke tage min engen hund med. :)

 • Simon Petersen sagde

  hej
  jeg kunne rigtig godt tænke mig en lerduekaster, jeg har kigget lidt rundt på nettet og umelbart tiltaler `Champion EasyBird` mig rigitg meget. Jeg kan bare ikke finde et sted at købe den i Danmark, så ville høre om der er nogle herinde, der ved hvor man kan anskaffe sig en fornuftig kaster?
  Og når nu vi er ved det,…

  [Læs mere]

 • Frederik Dalum sagde

  Hej alle

  Jeg har arvet en gammel “Le National” kaliber 12 S/S haglbøsse, som jeg gerne ville bruge på jagt. Da ejeren, min bedstefar, døde i midten af 80’erne, er jeg ikke sikker på hvordan og hvorledes med geværet – om det fungerer og det hele. Er der en måde jeg kan sikre mig at der ikke sker noget skidt, hvis jeg en da…

  [Læs mere]