Forum-svar oprettet

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11394
  Anders Riecke
  5 Indlæg

  Hej Bent
  Jeg har haft to hanhund en en tysk korthåret en ruhåret hønsehund, og to tæve en blanding flere forskægile jagt hunde og vor nuværende en weimaraner krydset med ruhåret Den site er en find blanding som er 5 år i dag 27/10.
  Har ikke kunne mærke forskel på om det er han eller tæver , ud over løbtiden.
  Min næste hund bliver 100 % en Weimaraner , med stambog , på grund af hundeloven.

  #11392
  Anders Riecke
  5 Indlæg

  Jeg har kun være på vildsvinjagt en gang og det var her i danmark 17 km fra Kalundborg, en so var brug ud og der var skudt på dem med jagtgevær med 7 og 5 halv. jeg bliv sendt hjem efter min riffel en 222, jeg skød den lige i øregangen med en noler kugle, på ca 45 m og dem fladt om i knælet.

  #11391
  Anders Riecke
  5 Indlæg

  Jeg ville nok tage den lidt med ro så jeg ikke glemmer nået
  -jagtriffel
  -ammunition til riffel
  -jagtøj/ og skifte tøj
  -våbenpas
  -mit pas

  Da det er vildsvinjagt, ville jeg ikke tage min engen hund med. :)

  #11387
  Anders Riecke
  5 Indlæg

  Simon Petersen sagde

  hej
  jeg kunne rigtig godt tænke mig en lerduekaster, jeg har kigget lidt rundt på nettet og umelbart tiltaler `Champion EasyBird` mig rigitg meget. Jeg kan bare ikke finde et sted at købe den i Danmark, så ville høre om der er nogle herinde, der ved hvor man kan anskaffe sig en fornuftig kaster?
  Og når nu vi er ved det, ville jeg også gerne høre om der er nogle regler angående at have sådan en?

  Hej alle
  Jeg kan godt forstår at du gerne vil have en lerduekaster, det ville jeg også selv, men jeg har gjort det at melde mig ind i en jagt forening, så er jeg også med i DJ. Her kan du skude alt det man ønsker og til gode prisen vi giver 30,- for 24 duer, 35 for partoner. vi kan skude to om ugen så det er bare at tage der ud, og her kommer der ingen at klager over at du lame.
  om do skuder 24-40- eller trap. er op til dig og her er der også altid nogle her kan hjælpe en til at blive bedre, Laugh

  #11386
  Anders Riecke
  5 Indlæg

  Frederik Dalum sagde

  Hej alle

  Jeg har arvet en gammel “Le National” kaliber 12 S/S haglbøsse, som jeg gerne ville bruge på jagt. Da ejeren, min bedstefar, døde i midten af 80’erne, er jeg ikke sikker på hvordan og hvorledes med geværet – om det fungerer og det hele. Er der en måde jeg kan sikre mig at der ikke sker noget skidt, hvis jeg en dag putter 2 stk patroner i og trykker af? Det er nok en noget ældre model, men der føles ikke som om der er slør. Bare en solid og gammel bøsse.

  Jeg håber meget I kan hjælpe mig.

  På forhånd tak
  Frederik

  Hej Frederik
  Jeg har selv en gamle s/s kovo / monto carlo, som jeg har efter min far, jeg ville og gerne have den med på jagt, men da der er nået rust i løbbenen tog jeg en tur til Østjysk Våbenhandel få at få den efter set, den fik sit i 80 erne en ny hovebolt, og der er ikke slør i den med hvat med rusten.
  Deres svar var: Lad den blive i dit våbenskab. Jeg har lydet til deres svar . Tager den frem en gang i mellem og tør den over med en olieklud pg menes min far.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)