• Naturbesktyttelse? Det er jeg ikke lige opmærksom på, men det tjekker jeg op på linket.

  Hvis det er, vil det så betyde der er restriktioner og i værste fald, at jeg ikke kan plante noget, men blot må lade naturen klare det hele?

  Men lad os ikke tage sorgerne på forskud, og lad os antage jeg må plante. Ved du om dunhammer giver noget dækning…[Læs mere]

 • jeppe svarede til emnet i forummet jeppe 10 år, 3 måneder siden

  Hej Keld,

  Jeg har kigget lidt nærmere på dit spørgsmål og er kommet frem til følgende, som dog står for egen regning.

  CIP regler. (Danmark er dog ikke medlem af dette regelsæt, men flere våbenbutikker referer til dem, så for at være sikker)

  Standard trykstyrke kaliber 12 jagtpatroner:
  Må maksimum udvikle 74MPa.
  Haglstørrelsen må maksimalt væ…[Læs mere]

 • Hej Henning,

  Vi har en sort labrador, og han er glad for at gå i vand, og god til jagt i skoven og på markerne samt god til jagt ved søerne efter ænder.
  Vi har prøvet forskelligt hundefoder og køber stadigvæk lidt varieret men dog er hovedparten af hundefoderet fra Royal Canin.

 • jeppe svarede til emnet i forummet jeppe 11 år, 8 måneder siden

  Jeg vil gerne tilføje en termokande med varm kaffe, the eller cacao eller hvad man nu er til samt engangshandsker. De er gode at have på når dyret skal brækkes.

 • Tak for en rigtig god tilbagemelding.

  Det er en super fed kikkert, men dog lige i overkanten af mit budget. Jeg er mere på udkig efter en kikkert til et par tusind kroner, er det muligt at få en allround til den pris?

  Alternativt skal jeg købe to billigere kikkerter, men så er der noget med montagen (sving-montage?) der skal overvejes. Har du…[Læs mere]

 • jeppe svarede til emnet i forummet jeppe 11 år, 11 måneder siden

  Hej Rasmus,

  Der står at man skal være fyldt 16 år og have fast bopæl i Danmark for at gå op til prøven, så du kan godt følge jagttegnsundervisningen når du er 15, men kan først gå op til selve jagtprøven når du er fydlt 16 år.