Jæger Profil

Navn

Nikolaj Brandt

Profil beskrivelse

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med.

Jagten har fyldt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig.

Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jæger. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv.

Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer inden for jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle.

Du kan se alle vores gratis jagtfilm vi producerer på vores YouTube kanal:
http://www.youtube.com/user/jagtmagasin

Du kan også følge mig på Facebook:
https://www.facebook.com/brandt.nikolaj

Jagtvåben

Haglgevær, Jagtriffel, Salonriffel, Luftgevær, Compoundbue

Har jagttegn?

Ja

Hvilken jagthund(e) har du

Labrador Formel 1

Hvilke jagtformer foretrækker du?

Jeg foretrækker egentlig alle de jagtformer vi kan udøve i Danmark, og har svært ved at fremhæve en frem for andre. Buejagten sætter sine naturlige udfordringer, riffeljagten giver større muligheder for udbytte og jagt fra skjul for hverdagens tanker og stress på afstand for en stund.