Register
A password will be e-mailed to you.

Re: Forskellige str. hagl i samme patron.

Fora Jagtudstyr & Jagtvåben Forskellige str. hagl i samme patron. Re: Forskellige str. hagl i samme patron.
#11196
J.A.Jensen
54 Indlæg

Jeg har taget fejl mht. navnet på patronerne… Dem den er gal med hedder EXPRESS, vi har brugt begge mærker og de er ens (sorte med høj kappe) derfor tog jeg fejl, der har altså ikke været noget galt med VIP Game-patronerene, jeg beklager fejlen.

En kammerat havde også en pakke EXPRESS i 3’ere stående, som er købt på et andet tidspunkt end vores, vi åbnede en, og det var samme resultat… hagl i 3-4 forskellige størrelser.

Risikoen for anskydning, bliver jo væsentligt større når man ikke kan stole på patronerne, og jeg tænker bare at det da var godt at det ikke var eksempelvis råvildt-jagt at vi opdagede problemet på, for trods et dårligt skudbillede (hvis det er det) så ville der jo nok være hagl der ramte på det meget større dyr, og kortere afstand. Faktisk fandt vi for nogle år siden, da vi brækkede et lam 7’er hagl som kun lige var gået forbi ribbenene og sad i kødhinden på den anden side… det var tydeligt at det var et nyt skud, og alle måtte fremvise tomme patronhylstre… alle havde brugt 3’ere eller større, og vi kom frem til at det måtte have været på en af nabo-jagterne at den var blevet skudt på tidligere på dagen, før den blev nedlagt hos os… men det kan jo åbenbart også have været hagl fra samme patron, som nedlagde dyret…

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj