Register
A password will be e-mailed to you.

Re: Jagtrejse til Polen eller Sverige?

Fora Jagt i udlandet Jagtrejse til Polen eller Sverige? Re: Jagtrejse til Polen eller Sverige?
#11017
Nørby
2 Indlæg

Når det drejer sig om bukkejagt i Europa, følges kvalitet og trofæstørrelse kontra pris ad, så hvis du tager et generellt pris overblik over feks:
Ungarn: ligger de i den dyre ende at prisskalaen, med fantastisk kvalitet på trofæerne og på måde jagten udføres på. som ikke mange lande kan præstere.

Polen: ligger i mellem klassen prismæssigt, hvor den generelle regel siger, at mindre og mellem bukke er prismæssigt billigst i Polen, men de stor kvalitets trofæer han snige sig op i voldsomme beløb.
Polen er klart en af Europas bedste jagt destinationer for bukkejagt, med hovedsagelig veldrevne jagtområder, men den polske jagtkultur mangler dog noget i at nå vesteuropæsike standarter.

England/skotland: ligger også i mellemklassen prismæssigt, og den gennerelle regel siger at mindre og mellem bukke her er lidt dyrer end i polen, men at gode trofæer noget billigere end Polen.

Sverige: generellt er mange områder uden for de større godsers varetægt, ved at være skudt godt i bund, og der er efterhånden blevet langt imellem fordums tids kvalitets trofæer, men generallt kan man for få penge komme på bukkejagt i vores naboland, med svingende resultat.

Så mit råd til første gang en jagtrejse på bukke skal realiseres, så skal du vælge en bukkejagt i Polen, evt. med en fastpris arrangement, så du ikke ender med et stor uforudset overraskelse.

Jeg kan varmt anbefale Aurora Jagtrejser, der har fantastisk revirer over hele Polen, og til konkurrence dygtige priser.

er du interesseret i at hører mere, kan jeg kontaktes norby@jagt.dk

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj