Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

Fugleplads med bukkejagt i sidste halvdel af pürschen, Vestlolland

Jagtfællesskabet Bødkerskoven har 2 ledige fuglepladser med mulighed for riffeljagt på råvildt. Det er ønskeligt at du har hund, men ikke et krav.
Pladserne er med deltagelse i efterårsregulering på råvildt. Der er mulighed for forårspürsch i den sidste halvdel af pürschen. Desuden har vi godt med ræv, vi gerne vil af med.
Bødkerskoven ligger ved Halsted uden for Nakskov. Det er et veletableret jagtfællesskab der fungerer som en forening grundlagt 1988 og vi stiler efter at være 12 medlemmer. Vi råder over ca. 70 ha skov og dertil lidt ager.
Vi lægger vægt på en sikker og kammeratlig omgang med hinanden, og forventer en positiv indstilling og en aktiv deltagelse i fællesskabet, både hvad jagter og det praktiske angår.
Der afholdes 6 jagter i skoven med fast gæsteplads, gravjagter på ræv m gæst og et par trykjagter uden gæst. Ved jagter er der fælles morgenmad og madpakkespisning i jagthuset.
Vi søger at holde jagt under god etik med klassisk indhold. Der er jævnligt pænt med snepper. Ellers er der godt med liv af duer. harer, ræv, grævling og hvad der i øvrigt kan forekomme i den vilde natur.
Vi udsætter 200 til 400 fasaner, årligt men lægger ikke vægt på store afskydningstal.
Prisen for en fugleplads er budgetteret til kr. 6500.
Ring eller skriv til Peter Bue Westh,
Mobil 401 11 401
Peter.bue@mail.dk


Pris

Pris - DKK6500.00

Kontakt information

Fornavn - Peter Bue
Efternavn - Westh
Email - peter.bue@mail.dk
Telefon - 40111401
Hjemmeside -

Sted / Adresse

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.