Register
A password will be e-mailed to you.

Re: Jagtprøve – ænder

Fora Jagttegn Jagtprøve – ænder Re: Jagtprøve – ænder
#11072
dos
1 Indlæg

Ole Stachelhaus sagde

Jeg tog den der prøve cd rom, og læste alle kapitlerne igennem, tog alle prøverne, og tog så de sidste 25 spørgsmål så som til jagt prøven. Jeg brugte ca.1 time hver dag de første 2 måneder, derefter blev det til at jeg skulle have 5 prøver i streg med 0 fejl, før jeg måtte stoppe. Jeg kendte fuglene ( svømme og dykkere) på hvad vej de svømmede, om der var siv, om der drybede vand fra næbet osv. Jeg bestod med 1 fejl. Det er først bagefter jeg har sat mig ned og kigget på dem i den vilde natur.

Hej

Den med ændernes svømmeretning er lidt farlig. Jeg var til prøve i tirsdags. Vi fik udleveret en prøve, hvor billederne af krikand og skeand var spejlvendte. Der var et par stykker på holdet, der havde fejl på krikand af samme grund. Vi fik billedet af hunnen, og så vidt jeg husker, kunne man også vælge knarand.

Jeg havde i øvrigt stor succes med de sidste dage op til prøven at sætte mig ved pc’en og køre samtlige spørgsmål igennem i de forskellige kategorier. Et emne af gangen. Jagtlovgivning, vildtbiologi osv. Ved alle spørgsmål, hvor jeg var bare den mindste smule i tvivl, satte jeg kryds i “ved ikke”. De spørgsmål poppede så op efter prøven, og dem skrev jeg ned og læste lidt på dem, indtil jeg kunne køre emnerne igennem uden fejl.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj