Register
A password will be e-mailed to you.

Dette er første afsnit i en føljeton om min første jagtrejse til Sydafrika og det kommer til at handle om forberedelse af jagtrejsen. Ud over at jeg skal på jagt i Sydafrika for første gang, så er det også første gang jeg skal flyve med våben, og det er jeg lidt nervøs for.

For at være sikker på at jeg begiver mig afsted med de rigtige papirer, dokumenter og udstyr, er jeg taget på besøg hos Thomas Lindy Nissen. Thomas er jagtbogsforfatter og har været på jagt i mere end 25 lande. Han har stor erfaring med jagt i udlandet og jeg håber på at få en masse gode råd med på vejen. I filmen deler han lystigt ud af sine store erfaring.

Jeg tager også forbi Kristian Petersen, som er bøssemager, for at høre mere om kaliber, valg af kugletype og hvilke behov stilles der til håndkikkerter og sigtekikkerter, når der jages under sydafrikanske himmelstrøg. Vi viser ikke de komplette gennemgange, men bare rolig, undervejs i filmen kan du klikke dig videre og se de mere detaljerede gennemgange.

Da jeg når afrejse dagen følger jeg mig rimelig klar, omend jeg fortsat er lidt bekymret for at medbringe våben til lufthavnen, og spændt på hvordan hele rejse vil forløbe.

Men nok om det, jeg håber du vil nyde filmen og skriv endelig hvad du synes.

Vi går tilbage til redigeringsrummet og fortsætter på del 2.

Rigtig god fornøjelse.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

2 Responses

  1. Børge Sørensen

    Hvor er det bare godt, at du har lavet sådan en film, som kommer hele vejen rundt.
    Der er ikke noget der er overladt til tilfældighederne. 5 stjerner ud af 5, herfra.

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj