Register
A password will be e-mailed to you.

Dette er første afsnit i en føljeton om min første jagtrejse til Sydafrika og det kommer til at handle om forberedelse af jagtrejsen. Ud over at jeg skal på jagt i Sydafrika for første gang, så er det også første gang jeg skal flyve med våben, og det er jeg lidt nervøs for.

For at være sikker på at jeg begiver mig afsted med de rigtige papirer, dokumenter og udstyr, er jeg taget på besøg hos Thomas Lindy Nissen. Thomas er jagtbogsforfatter og har været på jagt i mere end 25 lande. Han har stor erfaring med jagt i udlandet og jeg håber på at få en masse gode råd med på vejen. I filmen deler han lystigt ud af sine store erfaring.

Jeg tager også forbi Kristian Petersen, som er bøssemager, for at høre mere om kaliber, valg af kugletype og hvilke behov stilles der til håndkikkerter og sigtekikkerter, når der jages under sydafrikanske himmelstrøg. Vi viser ikke de komplette gennemgange, men bare rolig, undervejs i filmen kan du klikke dig videre og se de mere detaljerede gennemgange.

Da jeg når afrejse dagen følger jeg mig rimelig klar, omend jeg fortsat er lidt bekymret for at medbringe våben til lufthavnen, og spændt på hvordan hele rejse vil forløbe.

Men nok om det, jeg håber du vil nyde filmen og skriv endelig hvad du synes.

Vi går tilbage til redigeringsrummet og fortsætter på del 2.

Rigtig god fornøjelse.

2 Responses

  1. Børge Sørensen

    Hvor er det bare godt, at du har lavet sådan en film, som kommer hele vejen rundt.
    Der er ikke noget der er overladt til tilfældighederne. 5 stjerner ud af 5, herfra.

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.