Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

Det er tidlig morgen i Eastern Cape i Sydafrika og endnu en jagtdag tager sin begyndelse. Denne gang skal vi jage blesbuk.  Blesbukken er en anelse mindre end dåvildtet og vejer omkring 70-90 kg.

Blesbukken lever i det åbne slettelandskab, hvor hunner og unger oftest lever sammen i flokke, mens hannerne oftest lever alene.

Denne morgen skulle jagten i det åbne landskab vise sig at være til blesbukkens fordel. Bedst som vi havde opgivet jagten på den pågældende han, ser vi ham ude på 800 meters afstand, og en intens pursch gennem det åbne landskab byder på mange udfordringer….

Tak til Poul Petersen fra Malpepo Safaris for den fantastike morgenpursch.

Se flere film om jagt i Sydafrika.

Rigtig god fornøjelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.