Register
A password will be e-mailed to you.

Det er tidlig morgen i Eastern Cape i Sydafrika og endnu en jagtdag tager sin begyndelse. Denne gang skal vi jage blesbuk.  Blesbukken er en anelse mindre end dåvildtet og vejer omkring 70-90 kg.

Blesbukken lever i det åbne slettelandskab, hvor hunner og unger oftest lever sammen i flokke, mens hannerne oftest lever alene.

Denne morgen skulle jagten i det åbne landskab vise sig at være til blesbukkens fordel. Bedst som vi havde opgivet jagten på den pågældende han, ser vi ham ude på 800 meters afstand, og en intens pursch gennem det åbne landskab byder på mange udfordringer….

Tak til Poul Petersen fra Malpepo Safaris for den fantastike morgenpursch.

Se flere film om jagt i Sydafrika.

Rigtig god fornøjelse.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj