Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

Ingredienser og fremgangsmåde til fire personer:

Kødet

  • Et krondyrinderlår
  • 2 halse fra buk
  • 4 skiver lardo fra vildsvin
  • En stor håndfuld bær (fx ribs, brombær, solbær)
  • En stor håndfuld urter (fx selleri, gulerødder, løg, porre,tomat)

Kog halsene sammen med urterne, til de er helt møre. Lad dem trække i vandet, til de er kolde. Pluk herefter kødet fra halsene, sigt fonden fra halsene, kog det ind og gem det til sauce. Vend kødet fra halsene sammen med bærrene, tilsæt lidt af saucen og smag det til.

Lav et snit som en lomme i inderlåret og fyld den med halsene. Bind inderlåret op med kødsnor og luk til. Lad kødet hvile natten over på køl. Dagen efter brunes kødet af på en pande i varm olie og steges i ovn på 160 grader, til det er færdigt. Skær stegen ud i bøffer, og læg lardoen ovenpå.

Leave a Reply

Your email address will not be published.