Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

4 personer:

  • 1 dyrebovkølle
  • Salt og peber
  • Frisk rosmarinkvist
  • Chiliolie
  • 2 pakker parmaskinke (140 g)
  • Kødsnor
  • Smør til stegning
  • 1 dl. vildtboullion

Portvinsauce:

  • 2 dl. Portvin
  • 1 dl rødvin
  • 1 dl koncentreret vildtfond
  • 1 spsk sukker
  • Salt og peber
  • 1 kvist frisk rosmarin
  • 2 tsk. Maizena
  • Lidt vand
  • (evt. stegesky fra køllen)

Pommes Anna:

  • 1 kg. Kartofler
  • Salt og peber
  • En god håndfuld friske timianblade
  • Et godt skvæt olivenolie
  • Smurte folieform til at bage dem i.

Salat:

  • 1 pakke baby spinatblade
  • 1 pose pinjekerner
  • 1 stor pære eller to små
  • 1 granatæble
  • Et stykke parmesanost

Dressing:

  • 2 spsk. Hindbæreddike
  • 3 spsk. Vaniljeeolie (olivenolie der har trukket m. flækkede vaniljestænger og korn i)
  • 1 tsk. Flydende blomsterhonning
  • Salt og peber

Leave a Reply

Your email address will not be published.