Register
A password will be e-mailed to you.

I dette eksklusive interview med formanden for Danmarks Jægerforbund, Claus Lind Christensen, fortæller han om Vildtforvaltningsrådet samt hvordan rådet fungerer og arbejder med ændringer af love, bekendtgørelser og cirkulære mv. som fx jagttidsændringer.

Han fortæller bl.a. om forhandlingsforløbet i Vildtforvaltningsrådet vedrørende ændring af jagttiderne og hvordan forhandlingerne foregik. Hvilket materiale danner grundlag for forhandlingerne og hvilke jagttider kan parterne blive enige om? Hvordan forhandles jagttiderne på de vildtarter der er uenighed om, og hvilke dele af forliget er formanden stolt af? Hvad sker der egentlig, hvis Vildtforvaltningsrådet ikke opnår enighed?

Disse spørgsmål og mange flere spurgte vi Claus Lind Christensen om i dette eksklusive interview.

I den kommende periode bringer vi yderligere tre eksklusive interviews med formanden for Danmarks Jægerforbund, hvor vi kommer til at tale endnu mere om jagttidsændringerne. De følgende tre interviews kommer til at handle om følgende:

  • Jagttider vs. regulering
  • Fredning af mågerne
  • Spørgsmål fra seerne til formanden

Tilmeld vores nyhedsbrev, så Du ikke misser de næste eksklusive interviews med formanden. TILMELD HER!

 

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj