Register
A password will be e-mailed to you.

Mit jagtblad – et nyt elektronisk jagtblad som kan downloades gratis fra nettet – udkommer første gang i Danmark den 7. februar 2014. Der planlægges ialt 10 danske udgivelser af magasinet i 2014. Omfangsmæssigt vil magasinet typisk ligge på mere end 100 sider pr. udgivelse.

Udgiveren bag projektet forventer at nå omkring 60.000 danske jægere efter et år på markedet. Tallet er baseret på praktiske erfaringer fra et svensk “søsterblad” – www.minjakt.se – som på kun et år har nået næsten 100.000 downloads pr. udgivelse og dermed er blevet Sveriges næststørste jagtmedie kun overgået af Svensk Jagt, det svenske jægerforbunds medlemsblad.

Jens Ulrik Høgh er udpeget som ansvarshavende redaktør for gratismediet. Han har stor erfaring med jagtbladsudgivelse og har de senere år har været fast skribent for en bred vifte af jagtblade og bidragsyder til jagtbøger over hele verden. Herhjemme er han kendt fra bladet Jæger, som han i en årrække har leveret våben og udstyrsstof til.

Han er meget optimistisk omkring fremtidsudsigterne for det nye online magasin: “Jeg har ingen grund til at tro, at et gratis kvalitetsmedie som dette får en ringere modtagelse i Danmark end den, som de svenske jægere har givet det svenske forbillede. Jeg ser derfor frem imod udfordringerne med stor forventning og jeg er sikker på, at vi med dette tiltag kan øge både informations- og underholdningsniveauet blandt danske jægere. Vi er naturligvis glade for, at vi gennem et tæt samarbejde kan drage nytte af de svenske erfaringer og med seriøse danske investorer i ryggen, har vi det økonomiske grundlag for at producere et kvalitetsmagasin med artikler skrevet af professionelle jagtskribenter fra starten. Filosofien bag www.mitjagtblad.dk er helt enkelt, at vi elsker at gå på jagt, så det er, hvad bladet kommer til at handle om. Det bliver et upolitisk medie helt uden tilknytning til interesseorganisationer af nogen art.”

www.mitjagtblad.dk vil kunne læses på nettet eller hentes direkte ned i tablets, mobiltelefoner og smart-tv’er via specialudviklede app’s, som bliver tilgængelige i forbindelse med første udgivelse. For læseren er det 100 % gratis hele vejen rundt.

Yderligere information fås ved henvendelse til Jens Ulrik Høgh på tlf: (+46) 737 057 514

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj