Register
A password will be e-mailed to you.

Wiley X Europe LLC – Who says safety isn’t cool?

Wiley X blev grundlagt i 1986 i USA og har gennem en længere årrække leveret sikkerhedsbriller, skydebriller og fragmentationsbriller til bl.a. F.B.I, Navy Seals, PET. og forsvaret i en lang række lande. Succesen fra USA har nu også ramt Danmark, hvor kvalitetsbrillerne fra Wiley X nu også findes på markedet.

Derfor bør du anvende skydebriller når du går på jagt?

Serien af solbriller har fokus på høj kvalitet, design og en unik sikkerhed. 99 % af modeller fra Wiley X er sikkerhedsgodkendte efter standarden EN-166. Wiley X er derfor det perfekte valg til den ambitiøse jæger, som værdsætter at passe godt på sig selv og sine øjne. Alle brillerne leveres i et enormt fleksibelt materiale (TR-90 Nylon) og med brudsikkert polycarbonat glas, som effektivt beskytter øjnene. Flere af modellerne har bestået en skydetest ned til 10 meters afstand med følgende specifikationer: Cal. 12 – 70 mm. – 24 gr. – 410 m/s – 70MPa. Disse modeller går under betegnelsen ”fragmentationsbriller” og leveres typisk med 3 forskellige farver glas, som jægeren/skytten selv skifter efter behov. (Klar, Grå & Gul glas) Wiley X priserne starter fra 649 kr.

Eksempler på fragmentationsbriller:

Wiley X, XL-1 AD (292), Pris: 1.099 kr. – 3 farver glas medfølger!

Wiley X, GUARD (4006), Pris: 899 kr. – 3 farver glas medfølger!

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj