Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

Ingredienser og fremgangsmåde til fire personer

Krondyrpølse

  • 4 skiver krondyrinderlår ca. 10-15 cm
  • 400 g krondyr inderlår fint hakket
  • 100-200 g skiveskåret røget spæk
  • 1-2 spsk. rød karry

Inderlårsskiven bankes ud med eksempelvis en kasserolle i størrelsen ca. 14 x 14 cm. Det finthakkede inderlår og spæk blandes sammen med 2 spsk. karry pasta, salt og sukker. Det hele røres sammen til en fars. Læg farsen i den tynde inderlårsskive og rul skiven sammen som en pølse. Grill pølsen ca. 4 minutter på hver side, hvorefter den kommes i ovnen ved 160 grader i ca. 10-15 minutter.

Karry pasta

  • 5-7 stk. tør chili
  • 1 stk. hvidløg
  • 1 lille skalotteløg
  • 1 citrongræs
  • 2-4 stk. limeblade
  • 1 spsk. Galangrod
  • 1 tsk. Rejepasta, hvis man har det
  • 1⁄2 tsk. sukker
  • Salt
  • Smør

Kør chilierne i en foodprocessor eller bland det sammen med alle de øvrige ingredienser i en morter, til ingredienserne er helt finddelte og begynder at ligne en pasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.