Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

Ingredienser

  • 1 hel fasan
  • 1,5 løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 fasan hjerte
  • 1 fasan lever
  • passende mængde rødvin
  • smør
  • 2 tomater
  • timian
  • salt
  • pepper
  • bacon
  • 1 ½ hønse boullion

Fremgangsmåde

Brun fasanen på panden i rigeligt smør når du selv syntes den er fin brun pakker du den ind i bacon og ligger den i et ildfast fad timian mens den er i ovnen begynder du med sovsen du starter med at lave en hønse boullion hæld smøren som du brugte til at stege fasanen i en kasserolle tilsæt hønse boullionen, hvidløgen og de flåede tomater. hæld rødvin i og lav en jævning lad det simre indtil fasanen er færdig  smag til med salt og pepper og timian

Rigtig god fornøjelse

Leave a Reply

Your email address will not be published.