Nem gryderet med rådyr småkød Lene Nissen 4. august , 2018 Opskrifter, Udvalgt 25637 Rådyr småkød. 1 stort løg hakket 3 gulerødder i små stykker 5 Knuste enebær Salt og peber 2 pakker bacon 3 tsk paprika 2 tsk timian 1 tsk rosmarin ( de tre knuses i morter) 2 dl god whisky 1 dåse toma...
Vildtpølse Emil Nielsen Kryger 7. maj , 2016 Opskrifter, Udvalgt 19363 Ingredienser 10 meter svine tarm 1 kg rådyr kød 1½ kg vildsvin/svinekød ½ kg røget spæk ½ kg koldrøget bacon 3 stk æbler 4 stk løg 2 stk mellem stærke chili 4 fed hvidløg 4 stk mellem store æg salt, ...
Norsk bævergryde Emil Nielsen Kryger 5. maj , 2016 Opskrifter, Udvalgt 10920 Norsk bævergryde til ca. 7 sultne jægere. Dag 1 2 kg Bæver kød 1 l brøk/lyst øl 40 g peber 20 g salt Tag bæverkødet og skær det ud i passende stykker,IKKE for småt, helst i kogestykker. Gnid salt og peber ind i kødet. Hæld 1 liter ønsket øl over det ...
Jæger Toast med fasan og svampe – Jægernes Naturfond – Nordica Outdoors Esben Madsen 19. juni , 2015 Opskrifter, Videoer 15121 Malte og Esben fra Nordica Outdoors håber at i alle har fået fyldt fryseren op med dejligt vildtkød gennem sæsonen! Her er et forslag til hvad i kunne bruge jeres fasanlår til. Denne lille film har vi lavet ...
Ederfugle bryst i gorgonzola sovs Daniel Petersen 2. februar , 2015 Opskrifter 9813 Ingredienser: 4 Personer: 4 Ederfugle bryster ½l fløde 8% En del groft salt 250 Gr Champignon 150 Gr Gorgonzola 500 Gr fuldkorns pasta penne 4 spsk Balsamico eddike Sukker Peber En håndfu...
Krondyrpølse med tamarinsauce Nikolaj Brandt 14. december , 2014 Opskrifter 10727 Ingredienser og fremgangsmåde til fire personer Krondyrpølse 4 skiver krondyrinderlår ca. 10-15 cm 400 g krondyr inderlår fint hakket 100-200 g skiveskåret røget spæk 1-2 spsk. rød karry Inderlårsskiven bankes ud med eksempelvis en kasserol...
Krondyrinderlår fyldt med hals fra buk, bær, spæde grøntsager og sauce veloute Nikolaj Brandt 20. oktober , 2014 Opskrifter 11142 Ingredienser og fremgangsmåde til fire personer: Kødet Et krondyrinderlår 2 halse fra buk 4 skiver lardo fra vildsvin En stor håndfuld bær (fx ribs, brombær, solbær) En stor håndfuld urter (...
Lene’s elgruller lene.skovgaard.7 30. september , 2014 Opskrifter 8705 Ingredienser til 6 personer 1 kg elg inderlår (andet reelt kød fra elgen kan sikkert også bruges) 1-2 pakker bacon i tynde skiver 1oo-150 g hvidløgsost 1 løg og en gulerod Vildtbouillon Piskefløde Evt ...
Dyrekølle med indskudt hvidløgsfløde Jacob Lauridsen 9. juni , 2014 Opskrifter 14068 3 timer på 100 grader - lækkert! Tilbehør efter temperament, men grøn salat med både slikærter, tørrede tranebær og ristede mandler var godt denne dag! Evt. Hasselbach kartofler og en god kraftig vildtsovs til. Hvidløg sprøjtes ind i køllen, så lækkert!...
Fasansuppe ole 4. januar , 2014 Opskrifter 13646 Fasansuppe til 4 personer 1 stk. fasan. 2 stk. porre.1 halv liter vand. salt og peber. kød og melboller. Skær porre i skiver og kog dem. Smid vandet væk. Kog fasanen helt mør og skær kødet i mmindre sty...
Lækker fløde fasan Andreas123327 28. januar , 2013 Opskrifter 3 20540 Ingredienser 1 hel fasan ½ l fløde 1 pakke bacon i tern 2 pakker bacon i strimler Fremgangsmåde Tag en hel fasan og rens den godt tag så en stegegryde tag en pakke bacon i tern og brun i gryden mens...
Rådyrhals med majroe, glaskål, porrer, bønnepuré og kartoffelmos Sjoenne 27. januar , 2013 Opskrifter 18371 Denne opskrift er med mange forskellige slags tilbehør, men det kan i princippet laves som man vil. Kødet fortjener ihvertfald noget lækkert tilbehør! Opskrift til 4 personer Rådyrhalsen 1 rådyrhals 2 løg laurbærblade tørrede enebær 1 fenn...
Harerisotto Sjoenne 4. januar , 2013 Opskrifter 1 8159 Hovedret til 4 personer 1 harekølle 250gr risottoris (Carnaroli) 100gr parmasanost 1 skalotteløg 2 dl hvidvin eller tør vermouth 1 løg 2 gulerødder 1 kvist timian 2 fed hvidløg 2...
Arancini med hare Sjoenne 4. december , 2012 Opskrifter 9645 Denne ret kan i princippet laves med hvilken som helst type risotto, men denne er baseret på rester fra harerisottoen. Forret til 4 personer En rest af risotto Rasp 1 æg Olie til friturestegning ...
Konge Fasan Andreas123327 2. december , 2012 Opskrifter 9542 Ingredienser 1 hel fasan 1,5 løg 2-3 fed hvidløg 1 fasan hjerte 1 fasan lever passende mængde rødvin smør 2 tomater timian salt pepper bacon 1 ½ hønse boullion Fremgangsmåde Brun fasanen på panden i rigeligt smør når du selv s...
Edderfugl med kartoffelmos og løgsauce Sjoenne 27. november , 2012 Opskrifter 13257 Hovedret til 2 personer Ingredienser 2 stk Ederfuglebrystfileter 500 gram Kartofler 3 store løg 1/4L fløde 100 gram smør Fremgangsmåde Kartoflerne koges til de godt møre, og moses med en k...
Fasanragout serveret med bagt kartoffelmos m. parmesan & rosmarin Sara Bodekær Clausen 11. september , 2012 Opskrifter 23305 Ingredienser 4 personer: Til Ragout: 2 fasaner 3 gulerødder ½ knoldselleri 2 persillerødder 1 rødløg 250 g. champignon 3 tykke skiver god tørsaltet bacon, skåret i mindre tern Et g...
Skovduebryst med stegt hjertesalat, asparges og purløgsmayonaise Sjoenne 27. august , 2012 Opskrifter 11974 Nem og lækker opskrift på skovduebryst. Forret til 4 personer 4 skovduebryster 2 hoveder hjertesalat 8 grønne asparges Smør 1 æg (øko, direkte fra hønsegården eller hvis man er nervøs; pasteuriseret) 1 tsk sennep 1 tsk hvidvinseddike ...
Langtidsbraiseret dyrekølle med confiterede svampe Sjoenne 13. juli , 2012 Opskrifter 4 64976 Hovedret til 4-6 personer 1 dyrekølle 5-6 tørrede enebær 5-6 sorte peberkorn 1 tsk fennikelfrø 1 stort løg 2 store gulerødder 300 gr svampe (karljohan, champignon, portobello eller lign.)...
Edderfugl på Italiensk maner Sara Bodekær Clausen 27. maj , 2012 Opskrifter 5 11907 Ingredienser 4 pers. 4 flotte eddefugle bryster salt og peber smør til stegning Sauce: 3 skalotteløg, finthakket 1 fed hvidløg En stor håndfuld frisk basilikumblade 1 flaske cremfine...
Dyrebovkølle m. portvinssauce & pommes Anna serveret med spinatsalat med Granatæble, pære og parmesan Sara Bodekær Clausen 21. april , 2012 Opskrifter 16383 4 personer: 1 dyrebovkølle Salt og peber Frisk rosmarinkvist Chiliolie 2 pakker parmaskinke (140 g) Kødsnor Smør til stegning 1 dl. vildtboullion Portvinsauce: 2 dl. Portvin 1 dl rødvin 1 dl koncentreret vildtfond 1 s...
Gråand m. bagte blommer, Jordskokpuré og seranodrys serveret med kartoffelbåde Sara Bodekær Clausen 24. marts , 2012 Opskrifter 10704 Hovedret 4 personer: Ingredienser: 2 stk. Grårænder 2 æbler 2 rosmarinkviste Salt og Peber Smør til stegning 1½ dl vildbouillion Bagte blommer: 7 hele blå eller røde blommer 4 ...
Ølbraiseret fasan med glaserede gulerødder og grønne linser Sjoenne 16. marts , 2012 Opskrifter 1 16123 Ingredienser (hovedret til 4 personer) 2 fasaner 1 øl (33cl) jeg brugte en porsebock fra Thisted Bryghus 2 løg 1 stængel bladselleri 2 fed hvidløg 3 laurbærblade 140gr røget bacon 200g...
Fasansylte med knækbrød og gremolata Sjoenne 5. marts , 2012 Opskrifter 12958 Ingredienser (forret til 4 personer) 1 fasaner ca. 3dl hønsefond 4 blade husblas 2 spsk eddike 2 tsk havsalt (efter smag og ifht. Saltindholdet i fonden) 1 skalotteløg Skallen af 1 øko-citron En håndfuld bredbladet persille 1dl por...
Dyrekølle fra råvildt Nikolaj Brandt 22. februar , 2012 Opskrifter 1 34642 Dyrekølle af råvildt til 6 personer ca. 2 -2½ kg dyrekølle inkl. knogler 300 g bacon Salt Peber Sovs ½ liter mælk 4 - 8 spsk. mel ca. 80 g smør Salt Kulør Fløde/mælk Ribs...
Tartelet med confiteret canadagås og blåbærkompot Sjoenne 16. februar , 2012 Opskrifter 11195 Ingredienser (Forret til 4 personer) 400gr brystfilet af Canadagås (ca. 2 stk) 1 L ande- eller gåsefedt Salt Sukker Hvidløg Timian 2 rødløg 4 plader butterdej (frost) 200gr blåbær ...
Rilette af canadagås Sjoenne 2. februar , 2012 Opskrifter 1 12792 Ingredienser (Appetizer/hors d'oeuvre til 6-8 personer) 400 gr brystfilet af Canadagås (ca. 2 stk) 1 L ande- eller gåsefedt Salt Sukker Hvidløg Timian 3-4 spsk portvin 4-5 skiver rugbrød 2 æbler Evt. frisk salvie Fremgangsmåd...
Farseret vildgås med perlebyg og rødbedepuré Sjoenne 23. januar , 2012 Opskrifter 13471 Ingredienser (Hovedret til 4 personer): 400 gr brystfilet af Canadagås (ca. 2 stk) Farsen: 500gr hakket kalv og flæsk 1 æg 0,5dl piskefløde 2 skalotteløg, finthakkede 4-5 tørrede enebær 20...
Paneret krikand Nikolaj Brandt 30. december , 2011 Opskrifter 1 15574 Bittesmå panerede andelår og -bryster Filosofi Det der med sennep, rugmel og stegning… Det virker sammen med de fleste fugle, men aldrig så godt som med krikand. Krikanden er for lille til mange tilbedningsme...
Rensdyr eller moskusokse Birgitte 9. december , 2011 Opskrifter 2 21294 Retten er til 4 personer Ingredienser og råvarer til en lækker vildtret. 800 g moskus- eller rensdyr kød. Det skal være reelt kød fra kølle eller ryg. (andet vildt kan også bruges). 100 g sortebær eller blåbær 200 g selleri 1 dl piskefløde 100 g t...
Hare empanadas Claes200 26. november , 2011 Opskrifter 7863 Filosofi Når jeg laver en ragout som denne her, tænker jeg på den som en mellemting mellem fond og brasering. Se for eksempel også rådyrragout. Haren er undervurderet som spise. Den smager kraftigt - og god...
Marineret ederfuglebryst Nikolaj Brandt 14. november , 2011 Opskrifter 9617 Ingredienser til 4 personer: 4 stk. edderfuglebryst 150 gram røget bacon i tern 1 stort løg, grovhakket 250 gram champignon Smør og olie Fløde Evt. lidt fond eller bouillon Lidt maizena Citr...
Vildtopskrift af rådyrhals Claes200 1. august , 2011 Opskrifter 1 49227 Vildtret af rådyr hals Det er ikke alle som anvender kødet fra rådyrets hals, men det smager godt og det er endda nemt at lave en godt vildtret af rådyrhalsen med hjemmelavet pasta. Sådan tilberedes en utraditionel vildtret på en meget traditionel måde. En...