Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

Denne opskrift er med mange forskellige slags tilbehør, men det kan i princippet laves som man vil. Kødet fortjener ihvertfald noget lækkert tilbehør!

Opskrift til 4 personer

Rådyrhalsen

  • 1 rådyrhals
  • 2 løg
  • laurbærblade
  • tørrede enebær
  • 1 fennikel
  • 3dl portvin eller rødvin(tilsæt 2-3 tsk rørsukker hvis du bruger rødvin)

Hak løgene og fennikelen groft og læg det i bunden af en stegeso(jeg brugte en Römertopf). Brun rådyrhalsen af på en brandvarm pande i lidt olie. Læg nu kødet i stegesoen og hæld portvinen og krydderierne ved. Sæt stegesoen i ovnen ved 100gr i 8-9 timer. Kødet kan herefter plukkes af benene og væden fra stegesoen koges ind til der er 1 dl. Hæld stegeskyen over det plukkede kød og smag til med salt og peber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.