Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

Hovedret 4 personer:

Ingredienser:

  • 2 stk. Grårænder
  • 2 æbler
  • 2 rosmarinkviste
  • Salt og Peber
  • Smør til stegning
  • 1½ dl vildbouillion

Bagte blommer:

  • 7 hele blå eller røde blommer
  • 4 spsk. flydende blomsterhonning
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Frisk, finthakket rosmarin

Jordskokpuré:

  • 400 g. jordskokker
  • 1½ dl. Madlavningsfløde
  • Salt og peber
  • 2 kviste Timian
  • 2 spsk. Stegesky fra ænderne
  • 4 skiver seranoskinke

Tilbehør:

  • Kartofler feks. Kartoffelbåde vendt i olivenolie og drysset med salt og bagt i ovnen ved 200 grader til sprøde.

Fremgangsmåde:

Leave a Reply

Your email address will not be published.