Register
A password will be e-mailed to you.

Rådyr småkød.
1 stort løg hakket
3 gulerødder i små stykker
5 Knuste enebær
Salt og peber
2 pakker bacon
3 tsk paprika
2 tsk timian
1 tsk rosmarin ( de tre knuses i morter)
2 dl god whisky
1 dåse tomat pure
1/2 l. Fløde

Dertil ris

Bacon steges og tages ud af gryden
Løg, gulerødder og enebær steges bløde i bacon fedtet, tages derefter ud med si så det resterende bacon fedt bliver tilbage, kødet brunes heri.
Når kødet er brunet, tilsættes krydderier og derefter whiskyen.
Lad alkoholen fordampe, tilsæt så tomat pure og rør rundt.
Til sidst tilsættes fløden og retten simre ca 30 min ved svag varme.

God fornøjelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj