Register
A password will be e-mailed to you.

Klokken er lidt over tre om eftermiddagen, solen står højt på himlen og termometret viser 39 grader. Under disse forhold bevæger vildtet sig ikke. ”Om en times tid vil temperaturen blive mere fornuftig og vi kan begynde at bevæge os ud”, siger Poul Petersen, PH og ejer af Malpepo Safaris.

Alt er nyt for mig! Landet, naturen, træer, buske, vildtet, folket – det hele har gjort stort indtryk. Og om en time skal jeg på jagt for første gang i dette mægtige jagtland. På oplevelser og jagt i helt nye omgivelser og efter vildtarter jeg kun har set på billeder og video af på Youtube.

I sidste film tog jeg jer med gennem forberedelsen af min jagt til Sydafrika. Denne gang tager jeg jer med på min første jagt i Sydafrika. Efter den hvidhalet gnu (black wildebeest).

Dette usædvanlige okse-lignende dyr med specielle horn, skæg, hår på næsen og en lang hvid hale er ikke nemt at jage. Dyret lever i flokke på de åbne sletter og med deres fortrinlige syn, lugt og hørelse er det svært at komme tæt på dyrene. Dette stiller krav til jægerens skydefærdigheder idet længere skudafstande må forventes.

Poul Petersen fra Malpepo Safaris fortæller bl.a. om, hvordan han endte med en farm i Sydafrika, hvordan de forvalter deres vildtbestande og hvordan en jagten foregår hos dem.

Jeg håber du vil tage med min første jagt i Sydafrika. Nyd filmen og efterlad endelig en kommentarer med din mening om filmen.

Vi går tilbage til redigeringsrummet og fortsætter på del 3.

Rigtig god fornøjelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.