Register
A password will be e-mailed to you.

Klokken er lidt over tre om eftermiddagen, solen står højt på himlen og termometret viser 39 grader. Under disse forhold bevæger vildtet sig ikke. ”Om en times tid vil temperaturen blive mere fornuftig og vi kan begynde at bevæge os ud”, siger Poul Petersen, PH og ejer af Malpepo Safaris.

Alt er nyt for mig! Landet, naturen, træer, buske, vildtet, folket – det hele har gjort stort indtryk. Og om en time skal jeg på jagt for første gang i dette mægtige jagtland. På oplevelser og jagt i helt nye omgivelser og efter vildtarter jeg kun har set på billeder og video af på Youtube.

I sidste film tog jeg jer med gennem forberedelsen af min jagt til Sydafrika. Denne gang tager jeg jer med på min første jagt i Sydafrika. Efter den hvidhalet gnu (black wildebeest).

Dette usædvanlige okse-lignende dyr med specielle horn, skæg, hår på næsen og en lang hvid hale er ikke nemt at jage. Dyret lever i flokke på de åbne sletter og med deres fortrinlige syn, lugt og hørelse er det svært at komme tæt på dyrene. Dette stiller krav til jægerens skydefærdigheder idet længere skudafstande må forventes.

Poul Petersen fra Malpepo Safaris fortæller bl.a. om, hvordan han endte med en farm i Sydafrika, hvordan de forvalter deres vildtbestande og hvordan en jagten foregår hos dem.

Jeg håber du vil tage med min første jagt i Sydafrika. Nyd filmen og efterlad endelig en kommentarer med din mening om filmen.

Vi går tilbage til redigeringsrummet og fortsætter på del 3.

Rigtig god fornøjelse.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj