Register
A password will be e-mailed to you.

Kombinere et år med jagt på en jagt efterskole

Er du blevet bidt af en gal jæger, eller har du været med på jagt og set lyset i den autentiske måde at kombinere ro i sindet og vildt adrenalinsus?

Elsker du at komme ud med venner, familie eller helt alene før alle andre er stået op. Om du sidder i et jagttårn eller er mere til den aktive jagt, så er der rig mulighed for at prøve det hele eller benytte dig af den jagtform du synes mest om, hvis ud vil på jagt efterskole

I Danmark vokser antallet af unge jægere, dette gør at flere og flere efterskoler gerne vil følge med på trenden. Der oprettes flere og flere linjer, hvor jagt er med som hovedfag. Dette gør at unge i dag får lov til at tag et år med udvikling både fagligt, men i samarbejde med du dyrker din hobby flere gange om ugen. 

Lær alt det basale omkring jagten, derfor er det ikke vigtigt om man er øvet eller nybegynder, for alle får den samme viden. Her er det også muligt at udvikle din viden endnu mere, selvom man har en stor viden indenfor jagt.
Du kan også lære hvordan man sprætter dyrene op, og hvordan man håndtere det, og hvilket indmad der kan bruges. 

Hvorfor vælge en jagt efterskole? 

Tag din riffel under armen og tag ud med nogle af den kommende bedste venner. Få helt unikke oplevelser og find nogle fantastiske jagtkammerater, som du forhåbentligt kan beholde hele livet. 

Ikke nok med at man får nogle rigtig fede oplevelser, som står i jagtens tegn, så vil du også kunne få venner fra hele landet, som går på andre linjer. For det fede ved efterskole er, at man også kommer til at vælge andre valgfag på sin linje, som gør man kommer til at prøve andre fede hobbyer eller sportsgrene. 

Du lærer derved både at mere om jagt, men også mere fagligt. Dette gør det muligt for dig at dyrke din hobby med andre jagtinteresserede, som er ligesindede dig. Samtidig med du forbedrer dig og dyrker din hobby, øger du også dine faglige kompetencer gennem de boglige fag. 

Selvfølgelig udvikler du dig også personligt, hvilket er her, man ville kunne få den største udvikling, hvor man efter et år på efterskole ville komme ud mere selvstændig og have lært sig selv bedre at kende. 

Hvilke jagt efterskoler findes der?

Find præcis den jagtefterskole som passer til dig, der findes 12 efterskoler rundt omkring i Danmark, som tilbyder dette. Der findes derudover 41 andre efterskoler som tilbyder jagt eller jagttegn som valgfag. Du kan få overblikket og læse om alle efterskoler inde på efterskole-info.dk.

Udover dette kan man vælge andre linjer, som spejler sig meget i jagtlinjen. Dette kunne være linjer så som fiskeri, outdoor eller adventure.

Så frygt ej! Kom afsted, og få det fedeste år i dit liv! Vi er sikker på du ikke vil fortryde et år, hvor du får dig en på opleveren! God jagt på at finde din kommende efterskole!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj