Ingredienser:
4 Personer:
- 4 Ederfugle bryster
- ½l fløde 8%
- En del groft salt
- 250 Gr Champignon
- 150 Gr Gorgonzola
- 500 Gr fuldkorns pasta penne
- 4 spsk Balsamico eddike
- Sukker
- Peber
- En håndfuld frisk basilikum blade
Fremgangsmåde:
- Dæk ederfugle brysterne godt på begge sider med salt og lad dem lige i ca 30-40 min.
- Varm fløden op i en gryde og tilsæt gorgonzolaen i mindre stykker så det smelter hurtiger.
- Hak basilikum bladene og kom dem i gryden med sovsen.
- Skyl brysterne rene for salt og skær dem bagefter i passende stykker.
- Varm en pande godt og kom lidt olie på og brun dem så let sammen med balsamico eddiken.
- Kom stykkerne med det overskydende saft fra panden i gorgonzola sovsen og lade det simre under
låg i ca 20 min. - Smag til med Peber og lidt sukker.
- Kom champignon i og lad det simre ca 10 min mere.
- Kog pasta og server så pasta med sovs, kød og champignon over.
Leave a Reply