Register
A password will be e-mailed to you.

Ingredienser:

4 Personer:

  • 4 Ederfugle bryster
  • ½l fløde 8%
  • En del groft salt
  • 250 Gr Champignon
  • 150 Gr Gorgonzola
  • 500 Gr fuldkorns pasta penne
  • 4 spsk Balsamico eddike
  • Sukker
  • Peber
  • En håndfuld frisk basilikum blade

Fremgangsmåde:

  • Dæk ederfugle brysterne godt på begge sider med salt og lad dem lige i ca 30-40 min.
  • Varm fløden op i en gryde og tilsæt gorgonzolaen i mindre stykker så det smelter hurtiger.
  • Hak basilikum bladene og kom dem i gryden med sovsen.
  • Skyl brysterne rene for salt og skær dem bagefter i passende stykker.
  • Varm en pande godt og kom lidt olie på og brun dem så let sammen med balsamico eddiken.
  • Kom stykkerne med det overskydende saft fra panden i gorgonzola sovsen og lade det simre under
    låg i ca 20 min.
  • Smag til med Peber og lidt sukker.
  • Kom champignon i og lad det simre ca 10 min mere.
  • Kog pasta og server så pasta med sovs, kød og champignon over.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj