Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

Ingredienser:

4 Personer:

  • 4 Ederfugle bryster
  • ½l fløde 8%
  • En del groft salt
  • 250 Gr Champignon
  • 150 Gr Gorgonzola
  • 500 Gr fuldkorns pasta penne
  • 4 spsk Balsamico eddike
  • Sukker
  • Peber
  • En håndfuld frisk basilikum blade

Fremgangsmåde:

  • Dæk ederfugle brysterne godt på begge sider med salt og lad dem lige i ca 30-40 min.
  • Varm fløden op i en gryde og tilsæt gorgonzolaen i mindre stykker så det smelter hurtiger.
  • Hak basilikum bladene og kom dem i gryden med sovsen.
  • Skyl brysterne rene for salt og skær dem bagefter i passende stykker.
  • Varm en pande godt og kom lidt olie på og brun dem så let sammen med balsamico eddiken.
  • Kom stykkerne med det overskydende saft fra panden i gorgonzola sovsen og lade det simre under
    låg i ca 20 min.
  • Smag til med Peber og lidt sukker.
  • Kom champignon i og lad det simre ca 10 min mere.
  • Kog pasta og server så pasta med sovs, kød og champignon over.

Leave a Reply

Your email address will not be published.