Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

Ingredienser (Hovedret til 4 personer):

400 gr brystfilet af Canadagås (ca. 2 stk)

Farsen:

  • 500gr hakket kalv og flæsk
  • 1 æg
  • 0,5dl piskefløde
  • 2 skalotteløg, finthakkede
  • 4-5 tørrede enebær
  • 20gr tørrede svampe
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber

Crumble/drys:

  • 140gr røget bacon i skiver
  • Salvie
  • 2 spsk grov rasp

Rødbedepuré:

  • 1kg rødbeder
  • 50gr smør
  • 2 æbler
  • 1 løg

Perlebyg:

  • 3dl perlebyg
  • 0,5L vand
  • 1 spsk tørret brændenælde
  • 1 dl piskefløde

Fremgangsmåde

Leave a Reply

Your email address will not be published.