Register
A password will be e-mailed to you.

Denne ret kan i princippet laves med hvilken som helst type risotto, men denne er baseret på rester fra harerisottoen.

Forret til 4 personer

  • En rest af risotto
  • Rasp
  • 1 æg
  • Olie til friturestegning
  • Evt. salat

Den kolde risotto formes til kugler og dyppes i pisket æg og rulles i grov rasp. Kuglerne frituresteges til de er flotte og gyldne.

De kan serveres som appetizer(men pas på, de mætter temmelig meget) eller forret med lidt salat og en sennep-baseret dressing.

arancini hare

Arancini er en friturestegt bolle rullet i rasp eller brødkrummer. Det menes at arancini oprindeligt stammer fra Sicilien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj