Register
A password will be e-mailed to you.

Endelig er vi snart klar med første afsnit i føljetonen om min første jagtrejse til Sydafrika.

De mere traditionelle jagtfilm begynder typisk med at jægeren er på jagtreviret, jagten begynder og vildtet nedlægges.

For mig er planlægningen, forberedelsen, rejsen/eventyret, stedet, naturen, jagten, vildtet, kødets rejse, menneskerne, omgivelserne – alt det og mere til – er en del af det at tage på jagt i udlandet.

Det er denne historie jeg vil forsøge at fortælle jer gennem en kommende føljeton om min første jagtrejse til Sydafrika, hvor vi boede hos Malpepo Safaris i Eastern Cape provinsen.

Første afsnit handler om planlægning og forberedelse af jagtrejsen.

De næste to-tre afsnit kommer til at handle om jagt på forskellige vildtarter, stedet og menneskerne hvor jeg bor og kødets rejse fra bushen til de lokale bord i township.

Sidste afsnit handler om trofæbehandling, hvad du som jæger skal være opmærksom på samt trofæets rejse fra bush til et evigt jagtminde hjemme i stuen.

Glæd jer! Det er til dato vores største filmproduktion!

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj