Register
A password will be e-mailed to you.

Vi har mødt Freddy og talt om hans liv samt hans mange jagt- og naturoplevelser, der har bragt ham kloden rundt. På hans mange rejser har han bl.a. levet og jaget med indfødte med deres våben samt fundet “uddøde” vildtarter dybt inde i junglen i Laos og Vietnam.

Han har tidligere skrevet bestselleren “Professionel jæger“, som primært handlede om hans tid som professionel jæger i New Zealand.
Efter New Zealand var hans nysgerrighed vagt for, hvordan andre dyrkede jagt og dette blev begyndelsen til en masse spændende – og til tider dumdristige – jagtoplevelser verden rundt. Freddy Wulff beretter om flere af disse jagtoplevelser i hans nye bog “Vild jagt”, som udkommer den 17. september 2013. Historierne er lidt vildere i den nye bog og der er bl.a. beretninger om at gå på jagt med forladere i Laos, boomerang i Australien, bue og pil i Amazonas samt vildsvinejagt med de bare næver m.fl.

Glæd dig til hele interviewet, som bringes i to dele på Jægernes Magasin.

Første del udkommer 17. september 2013 kl. 10 og anden del dagen efter – og som altid er hele herligheden ganske gratis.

Se Freddy Wulff interview her.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

5 Responses

 1. Rasmus @ Fynske Foredrag

  Ja, godt det snart er mandag, så vi kan få fingre i hans nyeste bog. Professionel Jæger var jo en fantastisk bog, selv for en ikke jæger som mig, og var med til at overbevise mig om at jeg hellere må få taget det jagttegn, så jeg får endnu en grund til at komme ud i naturen og nyde de oplevelser som venter der.

  Svar
 2. Nikolaj Brandt

  Hej Gert,

  Bogen vil ikke kunne købes direkte gennem siden her, men vi vil komme med henvisninger og priser på bogen, hvor den kan købes hos forskellige online boghandlere.

  Mvh.
  Nikolaj

  Svar
 3. Gert

  Har læst Professionel jæger som var meget velskrevet. Ser frem til den nye udgivelse.
  Vil man kunne købe bogen igennem siden her?

  Svar
 4. Rikki L

  Vildt spændende – så et program for mange år siden med Freddy og sikke en personlighed der ligger i ham. Glæder mig da vildt meget til at se det fulde interview med ham og suge lidt inspiration fra en der har prøvet det meste før.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj