Register
A password will be e-mailed to you.

I dette ekstra afsnit med Freddy Wulff fortæller han historier som ikke kan læses i en af hans to bøger, Professionel jæger og Vild jagt.

Endnu gang er der mange spændende historier fra Freddy Wulffs mange eventyrer og rejser kloden rundt. Denne gang fortæller han om hovedjægere fra Borneo, fotografering af den “uddøde” kæmpe muntjac i Laos, opdagelse af en ny antilopeart i Vietnam, indfangning og levering af søkøer til den japanske kejser, på vandring med fremmedlegioen i Afrika og på jagt efter krybskytter i Kenya.

Freddy er en levende og inspirerede forfatter, foredragsholder og fantastik fortæller, som med stor iver, passion og glæde beretter om sine mange eventyrere verden over.

Freddy Wulff – Fra Randers til professionel jæger – del 1 og 2

Se eller gense interviewet.

Freddy Wulff del 1Freddy Wulff del 2

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

  1. Gert

    Svært at ikke have andet end respekt og misundelse for de ting Freddy har VALGT at opleve.
    Har købt bogen og er netop i gang med at læse den!

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj