Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

Ingredienser 4 personer:

Til Ragout:

  • 2 fasaner
  • 3 gulerødder
  • ½ knoldselleri
  • 2 persillerødder
  • 1 rødløg
  • 250 g. champignon
  • 3 tykke skiver god tørsaltet bacon, skåret i mindre tern
  • Et glas tørrede Karl Johan
  • Ca. 2 spsk. Ribs gelé
  • 2 dl. Fasanfond
  • 1½ dl. Fløde
  • Evt. maizena til jævning
  • Salt og Peber
  • Revet skal af ½ usprøjtet citron

Desuden: Smør til stegning og bredbladet persille til at garnere med.

Til Fond:

  • 2 løg
  • 2 persillerødder
  • 1 fed hvidløg
  • 2 kviste Rosmarin
  • 1 håndfuld frisk timian
  • 3 laurbærblade
  • 1½ dl. Rødvin & postevand
  • Salt og peber

Bagt kartoffelmos m. parmesan og Rosmarin:

  • 1 kg. kartofler, rensede og skåret i mindre tern
  • 1 dl. Varm mælk
  • 2 tsk. Salt
  • 2 spsk. Smør
  • 1 spsk. Rosmarin
  • Ca. 4 spsk. Revet Parmesanost

Desuden; 4 Ramekiner, smurt med smør og drysset med rasp.

Kog kartoflerne i usaltet vand og mos dem, tilsæt smør og den varme mælk lidt af gangen til passende konsistens og smag til med salt.  Lad mosen køle lidt ned, inden den kommes i en sprøjtepose med stor tylle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.