Register
A password will be e-mailed to you.

Freddy Wulff er født 3. februar 1945 og han vokser op i Dronningborg, en lille by lidt uden for Randers. Det meste af hans ungdom går med at fiske i Gudenåen eller på Randers fjord og som 17-årig begynder han som shippingelev hos ØK (Østasiatisk Kompagni) i København. Efter endt uddannelse 3 år senere stiller han på Sandholm Kasserne til Livgarden.

36 timer efter aftrædelse til civil står han på den amerikanske militærbase i Grønland, Søndre Strømfjord, og her vækkes hans passion for jagt. En passion der tager ham om på den anden side af jorden, hvor han bliver professionel jæger på New Zealand. Siden har han rejst jorden rundt mere end én gang i sin søgen efter, hvordan andre professionelle jægere lever og jager.

Første del af interviewet ”Fra Randers til professionel jæger” taler vi med Freddy om hans opvækst i Dronningborg til hans jagtoplevelser i New Zealand som professionel jæger. Interviewet er krydret med billeder fra Freddys beretninger.

Anden del af interviewet løfter Freddy sløret for, hvad vi kan forvente af hans nye bog Vild jagt. Han fortæller om flere af historierne i bogen og alle beretningerne er krydret med billeder fra de aktuelle historier.

Her kan bogen “Vild jagt” købes

Boghandlere Pris Fragt I alt
saxo 299 19,95 318,95
gucca.dk 288,95 29,95 318,90
cdon 279 29 308
gads forlag 299 0 299

2 Responses

  1. J.A.Jensen

    Glæder mig voldsomt til at læse hans nye bog, og er den bare halvt så spændende som hans første, så er den også læst på en dag eller to 🙂
    Godt interview 🙂

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.