Register
A password will be e-mailed to you.

Jagt i Norden

jagt_i_nordenHåndbog for jægere, som både interessere sig for jagt i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Jagtbogen fokusere på selve jagten, dvs hvordan vildtet nedlægges. Bogen beskriver en grundig gennemgang af jagtvåben, våbenbrug, jagthunde samt en gennemgang af, hvordan der bedst drives jagt på de mange forskellige typer vildt og jagtterræner. Bogen er rigt illustreret med over 400 flotte farvefotos, og den er skrevet af jagteksperter og -entusiater.

Jagtterræner som behandles i bogen er: Jagt langs kyst- og strand, i fjeld, skov, agerland og ved søer.
Vildtarter som behandles i bogen: Jagt på almindelige vildtarter, som hare, fuglevildt, ræv, dåvildt og mindre almindelige vildtarter som elg, vildsvin, rype, vildren og ikke mindst Nordens fire store rovdyr bjørn, los, jærv og ulv.
Jagtvåben og skydning omfatter: haglvåben og riflede våben, valg af ammunition og kaliber. Skydning under de forskellige jagtformer, temperaturens påvirkning på skudet samt hvordan skydning skal foretages i de forskellig jagtterræner.
Jagthunde afsnittet omfatter: jagthunderacer, jagthundetyper og hold af jagthund.
Bogen fortæller endvidere om alt, hvad en dansk jæger har brug for at vide, for at jage i vore nabolandene så som jagttegn, tilrettelæggelse af jagt, lovgivning og indførelse af våben og hund mv.
Jagt i Norden er på 270 sider.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj