Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

Ingredienser 4 pers.

  • 4 flotte eddefugle bryster
  • salt og peber
  • smør til stegning

Sauce:

  • 3 skalotteløg, finthakket
  • 1 fed hvidløg
  • En stor håndfuld frisk basilikumblade
  • 1 flaske cremfine(250 ml) madlavningsfløde.
  • 2 dl. hvidvin
  • 1 tsk. andeboullion
  • salt og peber
  • 500 g. champignon i skiver eller andre svampe.
  • 1 bundt friske grønne asparges.
  • 500 g, Frisk Fettucine
  • Pecorino eller parmesan til garnering

Knæk den nederste, træede ende af de friske asparges og blancher dem, i 3 min i kogende letsaltet vand. Tag straks af varmen og skyl med koldt vand og sæt til side.

Leave a Reply

Your email address will not be published.