Ingredienser 4 pers.
- 4 flotte eddefugle bryster
- salt og peber
- smør til stegning
Sauce:
- 3 skalotteløg, finthakket
- 1 fed hvidløg
- En stor håndfuld frisk basilikumblade
- 1 flaske cremfine(250 ml) madlavningsfløde.
- 2 dl. hvidvin
- 1 tsk. andeboullion
- salt og peber
- 500 g. champignon i skiver eller andre svampe.
- 1 bundt friske grønne asparges.
- 500 g, Frisk Fettucine
- Pecorino eller parmesan til garnering
Knæk den nederste, træede ende af de friske asparges og blancher dem, i 3 min i kogende letsaltet vand. Tag straks af varmen og skyl med koldt vand og sæt til side.
Rens og snit skalotteløg og hvidløg fint. Rens champignon og skær i skiver.
Sæt en stor gryde med saltet vand over til pastaen.
Dup edderfugle brysterne tørre med køkkenrulle og drys med friskkværnet peber og salt. Steg dem 7 min på hver side i smør og pak dem i folie. Lad dem trække mens du tilbereder saucen. Kom en ekstra skefuld snør på panden og sauter løg og hvidløg i 3 min. Tilsæt 2 dl hvidvin og lad reducere i ca. 5 min. Tilsæt fløden samt en tsk. andeboullion.
Steg svampene i lidt smør på en anden pande. Hæld stegesaften fra svampene over i saucen. Steg champignonerne gyldne. Kog pastaen efter anvisningen..
Tilsæt friskhakket basilikum til hvidvinsflødesaucen og smag til med salt og peber. Hæld vandet fra pastaen og og bland den med saucen. Anret pasta og sauce på en tallerken med edderfuglebryster skåret i skrå skiver, champignon og hele grønne asparges. Drys med friskrevet Pecorino eller parmesan og server.
Hvorfor er hele fremgangsmåden ikke tilgængelig?
Hej David, Ja det er da træls, kan jeg godt se. Det gælder rigtig mange af de gamle opskrifter og i hver fald alle mine på siden. Jeg kan ikke forklare det andet end at magasinet formentlig har flyttet opskrifterene eller noget og at der enten i formateringer er gået noget galt eller man simpelthen har glemt at tage “fremgangsmådedelen” med over. Jeg har desværre ingen gang selv opskriften længere ( og kan jo ikke huske det i detaljer)- da jeg netop udviklede den til Jægernes Magsin i sin tid på deres forespørgsel og derfor på min blog Saras Madunivers linkede dertil i forhold til opskriften. Jeg må se om jeg en dag kan få den genskabt. Beklager.
De bedste hilsener Sara
Det skyldes at man skal være logget ind for at se hele opskriften. Men kan da godt se at teksten er forsvundet der forklarer det.
Jeg får kigget på at teksten “Du skal være logget ind for at læse resten af opskriften” kommer tilbage eller gør så hele opskriften er synlig for alle.
Den skulle nu være synlig her og på alle andre opskrifter.
Perfekt mange tak?