Registrer
Et kodeord vil blive e-mailet til dig.

Ingredienser 4 pers.

  • 4 flotte eddefugle bryster
  • salt og peber
  • smør til stegning

Sauce:

  • 3 skalotteløg, finthakket
  • 1 fed hvidløg
  • En stor håndfuld frisk basilikumblade
  • 1 flaske cremfine(250 ml) madlavningsfløde.
  • 2 dl. hvidvin
  • 1 tsk. andeboullion
  • salt og peber
  • 500 g. champignon i skiver eller andre svampe.
  • 1 bundt friske grønne asparges.
  • 500 g, Frisk Fettucine
  • Pecorino eller parmesan til garnering

Knæk den nederste, træede ende af de friske asparges og blancher dem, i 3 min i kogende letsaltet vand. Tag straks af varmen og skyl med koldt vand og sæt til side.

Rens og snit skalotteløg og hvidløg fint. Rens champignon og skær i skiver.

Sæt en stor gryde med saltet vand over til pastaen.

Dup edderfugle brysterne tørre med køkkenrulle og drys med friskkværnet peber og salt. Steg dem 7 min på hver side i smør og pak dem i folie. Lad dem trække mens du tilbereder saucen. Kom en ekstra skefuld snør på panden og sauter løg og hvidløg i 3 min. Tilsæt 2 dl hvidvin og lad reducere i ca. 5 min. Tilsæt fløden samt  en tsk. andeboullion.

Steg svampene i lidt smør på en anden pande. Hæld stegesaften fra svampene over i saucen. Steg champignonerne gyldne. Kog pastaen efter anvisningen..

Tilsæt friskhakket basilikum til hvidvinsflødesaucen og smag til med salt og peber. Hæld vandet fra pastaen og og bland den med saucen. Anret pasta og sauce på en tallerken med edderfuglebryster skåret i skrå skiver, champignon og hele grønne asparges. Drys med friskrevet Pecorino eller parmesan og server.

5 Responses

    • Sara Bodekær

      Hej David, Ja det er da træls, kan jeg godt se. Det gælder rigtig mange af de gamle opskrifter og i hver fald alle mine på siden. Jeg kan ikke forklare det andet end at magasinet formentlig har flyttet opskrifterene eller noget og at der enten i formateringer er gået noget galt eller man simpelthen har glemt at tage “fremgangsmådedelen” med over. Jeg har desværre ingen gang selv opskriften længere ( og kan jo ikke huske det i detaljer)- da jeg netop udviklede den til Jægernes Magsin i sin tid på deres forespørgsel og derfor på min blog Saras Madunivers linkede dertil i forhold til opskriften. Jeg må se om jeg en dag kan få den genskabt. Beklager.
      De bedste hilsener Sara

      Svar
      • Claus Heinrich

        Det skyldes at man skal være logget ind for at se hele opskriften. Men kan da godt se at teksten er forsvundet der forklarer det.
        Jeg får kigget på at teksten “Du skal være logget ind for at læse resten af opskriften” kommer tilbage eller gør så hele opskriften er synlig for alle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.