Register
A password will be e-mailed to you.

Året der snart er gået

Tak til alle Jer medjægere for året som snart rinder ud.

Elias jagtkataloger

Elias læser jagtkataloger.

2015 har været et begivenhedsrigt år! Den største og væsentligste begivenhed var at jeg blev far for 3. gang til en lille dreng! En dreng som allerede i 9 måneders alderen er begyndt at læse farmands jagtkataloger. Det lover godt for 3. generation!

2015 blev også året, hvor jeg ville gå mere på jagt uden kamera. Når kamera og freelancer fotograf er med på jagt, så er mit fokus på at producere film, få alle optagelser, interviews og dækbilleder i kassen, fremfor at slappe af, nyde jagten og ikke mindst få nulstillet hverdagens stress og jag. Når det er sagt, så har vi udgivet 5 film i 2015! Skulle du være i tvivl, kan du se dem alle på Youtube.

2015 blev også året, hvor jeg udgav min første bog om jagt ”Bukkejagt for begyndere”. Tusind tak for jeres værdigfulde tilbagemeldinger, som har givet anledning til at jeg forventer en 2. udgave inden 2016 bukkejagtens begyndelse.

2015 blev året, hvor vi første gang deltog i en jagtmesse og fik mulighed for at møde rigtig mange af vores seere og læsere. En stor oplevelse og mange tak til alle Jer som besøgte vores stand og kom med Jeres uundværlige feedback. Jeres tilbagemeldinger er med til at gøre Jægernes Magasin og vores film endnu bedre.

Hvad kan vi vente af 2016?

Vi kan love at der vil komme endnu flere spændende jagtfilm i 2016.

Omkring 15 % af danske jægere tager på jagt i Afrika eller andre lande uden for EU og Norden. I december måned besøgte vi Malpepo Safaris i Sydafrika og har nu alle optagelser i kassen til en kommende film om at rejse på jagt i udlandet med våben for første gang. Vi forventer det bliver en miniserie i 3 dele. Første del handler om forberedelserne til jagtrejsen, anden del om selve jagten og sidste del om hjemsendelse af trofæer. En film vi glæder os til at komme i gang med at redigere og kunne præsentere for jer i løbet af foråret.

Vi har netop lagt sidste hånd på en film om regulering af rågerunger. I denne film forsøger vi at sætte fokus på om regulering hjælper. For at skabe få alle vinkler med i filmen, har vi interviewet en biolog, en formand for en lokal jagtforening, en nabo til en rågekoloni samt en ejendomsmægler.

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med at planlægge optagelserne til en kommende film om den danske våbenproducent Schultz & Larsen. En dansk virksomhed som har været med til at sætte Danmark på verdenskortet.

2016 bliver året, hvor jeg forventer at være aktiv i den offentlige jagtdebat.

Tilbage har jeg kun at ønske Jer alle et rigtigt godt nytår og et lykkebringende knæk og bræk på Dianas stier i 2016!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.