Register
A password will be e-mailed to you.

Tak for en god jagtmesse

Jagt, Vildt og Våben messen blev afholdt i weekenden 10. april til 12. april i FrederiksborgCentret i Hillerød på Sjælland. Denne gang købte 7.006 personer billetter, men flere har besøgt messen, da arrangøren havde givet fripas til jagttegnsaspiranter.

Sidste gang messen blev afholdt var i 2013, og den gang besøgte 7.184 personer jagtmessen.

Jægernes Magasin

Det var første gang vi selv deltog på en jagtmesse med egen stand. Ud over stand havde vi også mulighed for at vores nye film om gåsejagt (som kommer senere på ugen) i jagtbiografen på 1. salen.

Vi fik talt med rigtig mange af Jer brugere og seere og det var en fornøjelse! Dels at hilse på jer, snakke om jagt og film, og ikke mindst alle Jeres positive tilbagemeldinger om de film vi producerer. Det motiverer og varmer rigtig meget.

Som jeg fortalte til flere af, så har vi produceret rigtig mange film de sidste 3 år (pt. har vi udgivet 52 film, og har 5-7 flere film som mangler færdigredigering), men der skal også være tid til jagt. Når vi laver film er jeg ikke så meget på jagt, da alt drejer sig om kameraet, scener, vinkler osv. Derfor vil vi i år sandsynligvis producere lidt færre film end tidligere.

Tak for denne gang, og mon ikke vi også kunne finde på at deltage på fremtidige jagtmesser.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj