Register
A password will be e-mailed to you.

Tak for en god jagtmesse

Jagt, Vildt og Våben messen blev afholdt i weekenden 10. april til 12. april i FrederiksborgCentret i Hillerød på Sjælland. Denne gang købte 7.006 personer billetter, men flere har besøgt messen, da arrangøren havde givet fripas til jagttegnsaspiranter.

Sidste gang messen blev afholdt var i 2013, og den gang besøgte 7.184 personer jagtmessen.

Jægernes Magasin

Det var første gang vi selv deltog på en jagtmesse med egen stand. Ud over stand havde vi også mulighed for at vores nye film om gåsejagt (som kommer senere på ugen) i jagtbiografen på 1. salen.

Vi fik talt med rigtig mange af Jer brugere og seere og det var en fornøjelse! Dels at hilse på jer, snakke om jagt og film, og ikke mindst alle Jeres positive tilbagemeldinger om de film vi producerer. Det motiverer og varmer rigtig meget.

Som jeg fortalte til flere af, så har vi produceret rigtig mange film de sidste 3 år (pt. har vi udgivet 52 film, og har 5-7 flere film som mangler færdigredigering), men der skal også være tid til jagt. Når vi laver film er jeg ikke så meget på jagt, da alt drejer sig om kameraet, scener, vinkler osv. Derfor vil vi i år sandsynligvis producere lidt færre film end tidligere.

Tak for denne gang, og mon ikke vi også kunne finde på at deltage på fremtidige jagtmesser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.