Register
A password will be e-mailed to you.

Jagt, Vildt og Våben messen åbner i dag kl. 13 i Frederiksborg Centret og slutter på søndag kl. 17.

Det er tredje gang, jagtmessen afholdes og denne gang er udstillerantallet vokset fra 70 til 110.

I dag er det blevet økonomisk overkommeligt at rejse til Afrika, Canada og andre steder for at gå på riffeljagt, og denne popularitet ses også af, at der er flere end ti rejsebureauer med på udstillingen“, fortæller Carsten Larsen.

Det er ikke tilfældigt at jagtmessen ligger i april. Europas største jagtudstilling, IWA i Nürnberg i Tyskland er afsluttet i marts, og det betyder, at mange af årets nyheder kan præsenteres på jagtmessen. Desuden begynder bukkejagten 16. maj, så man har mulighed for at få ens jagtudstyr opdateret.

Entré koster 90 kroner. Børn under 12 år kommer gratis ind ifølge med en voksen.

Jægernes Magasin

Det er første gang Jægernes Magasin deltager på en jagtmesse, og vi håber rigtig mange vil kigge forbi stand P2 og få en snak om jagt og jagtfilm.

Ud over at Jægernes Magasin har en stand på messen, så har vi også fået vores egen jagtbiograf. I dag kl. 16.00 vil vores nyeste film “Gåsejagt” få premiere i et af mødelokalerne på 1. salen. Kig forbi!

Adresse

FrederiksborgCentret
Milnersvej 39
3400 Hillerød

Åbningstider

Fredag 10. april 2015: Kl. 13-18
Lørdag 11. april 2015: Kl. 10-17
Søndag 12. april 2015: Kl. 10-17

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj