Register
A password will be e-mailed to you.

Fasansuppe

Fasansuppe til 4 personer

  • 1 stk. fasan. 2 stk. porre.1 halv liter vand. salt og peber. kød og melboller.
  • Skær porre i skiver og kog dem. Smid vandet væk.
  • Kog fasanen helt mør og skær kødet i mmindre stykker. Brug kun suppen fra fasanen,
  • og kom porrene i,tilsæt salt og peber og kom kød og melboller i.

Kan bruges som forret eller hovederet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj