Register
A password will be e-mailed to you.

Pels og skind til fluebinding?

Hvordan skal skind og pels bevares til fluebinding? Foto Project Healing Waters Fly Fishing - Northern VA, Flickr.

Hvordan skal skind og pels bevares til fluebinding? Foto Project Healing Waters Fly Fishing – Northern VA, Flickr.

Vi har modtaget nedenstående spørgsmål fra Brian, og da der sikkert er nogen af jer der både er lystfiskere og fluebindere, sender vi spørgsmålet videre.

Hvis du kan hjælpe Brian, så skriv dit svar i feltet herunder.

På forhånd tak.

Hejsa,

Hvis man skal have pels og skind af et dyr, som man vil bevare til fluebinding, hvordan gøres det og hvad kan i fortælle om det?

Vh Brian

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

  1. R. Boers

    Hej Brian,

    Jeg opbevarer mine pelsstykker, fjer og sadler i min fluebinderkasse/kiste. Og det har jeg gjort i snart mere end 25 år. Kassen er lavet af krydsfinerplade og lakeret hvid på inderside, og klar på yderside. Kassen rejser nemlig også med mig på fisketure. Forudsætning er at det holdes tørt, også når du vil bruge dele af selvskudt vildt.

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj