Register
A password will be e-mailed to you.

dr mama
Går du på andejagt og har hund, så kan du være den person radioprogrammet DR MAMA søger?

DR MAMA søger en jæger, som ønsker at deltage i et jule radioprogram, d. 7. december i tidsrummet 09.45-11.00, hvor værterne vil være Thomas Skov (praktikanten) og Margaret Lindhardt (giro 413).

Radioprogrammet handler om at gå på jagt, herunder om at spise and til juleaften, jage og skyde sin egen and, teori og udøvelse af andejagt, det sociale i at gå på jagt, jagttraditioner og meget mere jagtsnak. Jagthunden medbringes i studiet og kommer med i radioen.

Optagelserne foregår i DR Byen, Ørestads Boulevard 19, 2300 København S.

Programmet sendes d. 22. december 2011.

Hvis det har din interesse, så send venligst en e-mail til Siri Nymann Jørgensen fra DR MAMA på SNJO@dr.dk

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj