Register
A password will be e-mailed to you.

Dette er anden del af Jægernes Magasins eksklusive video interview med formanden for Danmarks Jægerforbund, og denne gang handler det om jagt vs. regulering.

Vi spørger ham bl.a. om, hvorfor det igen er jægerne der skal betale prisen for en jagttidsrevision. Ved denne revision fjernes der 8 vildtarter fra jagttabellen, og ved sidste jagttidsrevision forsvandt bl.a. februarjagten. Hvis ikke Danmarks Jægerforbund skal kæmpe jagtens sag, hvem skal så?

Vi hører formandens syn på, hvad forskellen er på jagt og regulering? Vi ser mere og mere regulering i bekendtgørelserne, men hvem bestemmer disse regler? Og er Danmarks Jægerforbund med til at sætte reguleringsvilkårene? Ønsker jagtmodstanderen mere og mere regulering for på den måde at kunne begrænse jagten i Danmark?

Vi spørger ham også, om hvornår danske jægere skal forvente flere vildarter i jagttabellen, længere jagttider og mindre regulering? Og hvordan ser han fremtidens jagt i Danmark?

Disse og flere spørgsmål svarer Claus Lind Christensen på i dette eksklusive interview.

Se første interview: Vildtforvaltningsrådet og jagttiderne

Vi bringer yderligere to eksklusive interview med formanden, som kommer til at handle om:

  • Fredning af mågerne
  • Spørgsmål fra seerne til formanden

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj