Register
A password will be e-mailed to you.

Danmarks Jægerforbund afholdte deres repræsentantskabsmøde på Vingsted hotel & konferencecenter i går.

Da der ikke var nogen modkandidater til formandsposten i Danmarks Jægerforbund, blev den siddende formand, Claus Lind Christensen, genvalgt for en fireårig periode uden kampvalg.

Formanden har i den forbindelse lagt nedenstående udtalelse på Facebook.

Tak for valget

I dag havde jeg den store ære, at blive genvalgt som formand for Danmarks Jægerforbund, og der er tidspunkter hvor man føler sig ydmyg. Dette er tidspunktet, hvor jeg føler mig meget ydmyg, men også meget stolt, for man kan ikke være andet, når man får lov til at stå i spidsen for en organisation som Danmarks Jægerforbund.

Det har været fire år, med ufattelige mange timers arbejde, på kontoret, i mødelokaler, til arrangementer og generelt ude i landet. Ja, og så er der også lige brugt lidt timer i bilen.
Da jeg tiltrådte i 2012, der lovede jeg, at jeg ville arbejde for Danmarks Jægerforbund, det løfte har jeg indfriet, og det er et løfte jeg i dag vil gentage, men jeg vil også gentage, at arbejdet for jagten i Danmark aldrig bliver en enmandsopgave.

Det er en opgave, vi kun kan gøre i fællesskab. Det fællesskab glæder jeg mig til i fire år mere, at være en del af, hvor jeg glæder mig til samarbejdet med jer alle sammen, med et klart mål om at kunne gøre det rigtige for jagten, vildtet og naturen i Danmark.

Endnu en gang tak for tilliden.

Et stort tillykke til formanden skal lyde herfra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.