Register
A password will be e-mailed to you.

Danmarks Jægerforbund afholdte deres repræsentantskabsmøde på Vingsted hotel & konferencecenter i går.

Da der ikke var nogen modkandidater til formandsposten i Danmarks Jægerforbund, blev den siddende formand, Claus Lind Christensen, genvalgt for en fireårig periode uden kampvalg.

Formanden har i den forbindelse lagt nedenstående udtalelse på Facebook.

Tak for valget

I dag havde jeg den store ære, at blive genvalgt som formand for Danmarks Jægerforbund, og der er tidspunkter hvor man føler sig ydmyg. Dette er tidspunktet, hvor jeg føler mig meget ydmyg, men også meget stolt, for man kan ikke være andet, når man får lov til at stå i spidsen for en organisation som Danmarks Jægerforbund.

Det har været fire år, med ufattelige mange timers arbejde, på kontoret, i mødelokaler, til arrangementer og generelt ude i landet. Ja, og så er der også lige brugt lidt timer i bilen.
Da jeg tiltrådte i 2012, der lovede jeg, at jeg ville arbejde for Danmarks Jægerforbund, det løfte har jeg indfriet, og det er et løfte jeg i dag vil gentage, men jeg vil også gentage, at arbejdet for jagten i Danmark aldrig bliver en enmandsopgave.

Det er en opgave, vi kun kan gøre i fællesskab. Det fællesskab glæder jeg mig til i fire år mere, at være en del af, hvor jeg glæder mig til samarbejdet med jer alle sammen, med et klart mål om at kunne gøre det rigtige for jagten, vildtet og naturen i Danmark.

Endnu en gang tak for tilliden.

Et stort tillykke til formanden skal lyde herfra!

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj