Register
A password will be e-mailed to you.

Dette er fjerde og sidste del af vores ekslusive interview med formanden for Danmarks Jægerforbund – Claus Lind Christensen – og denne gang er det JER der stiller spørgsmålene.

Vi vil gerne takke alle der har bidraget med spørgsmål og gjort denne fjerde del mulig. Vi kunne desværre ikke stille alle indsendte spørgsmål til formanden, og var derfor nødt til vælge. Dem vi har medtaget i interviewet fremgår herunder.

Christian Heinrichson

Jeg synes godt man kunne spørge Jægerforbundet om deres holdning til dværgbændelorm i hunde. Nu hvor det anbefales fra Fødevarestyrelsen at vores jagthunde skal have ormekur hver måned, hvad Jægerforbundet mener om det ? Det er jo sikkert fornuftigt nok, men i praksis en dyr løsning for hundeejerne da der helt officielt ikke må udleveres ormekure med mindre der er foretaget fæces-analyse – og det er her kæden springer af. Det er sq for dyrt for os een gg pr måned med en analyse der koster 1500 (eller mere). Jægerforbundet kunne godt gå lidt hårdt på Fødevarestyrelsen så der kan lempes på krav så det ikke bliver så dyrt at have jagthund.

John Chris

Spørg om hvornår DJ’s nye kommunikations strategi går live. Og hvorfor der overhovedet er lukkede punkter på HB møder, som ikke offentliggøres i referater.

Sebastian Strøier

Vil gerne hører CLC syn på strand og havjagtens fremtid og omkring trækfuglene.

Jan Jensen

Vil der blive gjort noget aktivt for at ændre den demokratiske proces i DJ ift. valg af nye formænd frem over? Kan huske der var meget debat om valg processen sidst, men er der sket noget eller kommer der til at blive ændringer så der er flere der kan stemme?

Michael Skov Pedersen

Hvordan går det med den åbenhed i DJ som Claus Lind Christensen gik til valg på?
Lukketheden omkring domicilsagen,kommer den til at skade DJ’s medlemstal?
Hvad gør DJ, hvis DJ mister eks. 10.000 medlemmer pga domicilsagen økonomisk?
Hvorfor skal medlemmer spørge igennem Jægernes Magasin,det ville være nemmere hvis Claus Lind Christensen svarede på relevante spørgsmål på DJ’s medlemsnet?

Per Nørgård Smed & Kenneth Boe Krarup

Hej Nikolaj Brandt, jeg kunne rigtig godt tænke mig at hører CLC´s uforbeholdne mening omkring det faktum at vi inden for en meget kort årrække er tvunget af nødvendigheden til at forholde os til vildsvinenes indvandring i den danske natur. Jeg vil gerne spørge Claus L.C. om hans og Jægerforbundets holdning og hvordan de agter at forholde sig til indvandringen og ikke mindst hvad DJ har i støbeskeen omkring tilpasning af jagtloven og vildtforvaltningsplan for vildsvinene. Det tog jo kun få uger at få en plan for Ulven! Jeg håber på et meget direkte og konkret svar og ikke noget snakken uden om.

Niels Hedegaard Jensen

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvad hans begrundelse er for at man ikke må drive jagt/regulering før man er 18 år? Da jeg ikke helt kan se logikken da gennemsnitsalderen for at få jagttegn jo ligger over 18, og det tilsyneladende er for at man som ny jæger ikke skal ud og f.eks. regulere. For det er vi jo RIGTIG mange der meget gerne vil, men vi MÅ ikke få lov at sidde og gøre det som så mange af de “gamle” jægere ikke gider. Så hvorfor skal man være 18 år før man må gå alene på jagt /regulere?”

Nikolaj Brandt

Hvordan forholder formanden sig til Danmarks Naturfredningsforenings jagtpolitik?

Rasmus Deerhunter Thais

Status på lyddæmper ændring til jagt.

LIKE og DEL

Jo flere der ser vores gratis film og/eller abonnér på vores Youtube kanal, desto nemmere kan vi fortsætte med at levere gratis film om jagt. Derfor håber vi, du vil give en LIKE samt dele filmen med dine jagtkammerater.
Tusind tak for din støtte!

De øvrige interviews

Første interview med formanden om Vildforvaltningsrådet og jagttiderne

Andet interview med formanden om jagt vs. regulering

Tredje interview med formanden om fredning af mågerne

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj